Ravit ja tapahtumat

Kaustisen kausi 2020 jatkuu perjantaina kello 18 alkaen. Vauhdikkaan ravi-illan laittaa liikkeelle kello 17:40 ajettava ponilähtö.
Liput 7€, alle 16v ilmaiseksi.

Tarjolla on huippuluokan raviurheilua. Suomenhevosten kovimmassa koitoksessa palaavat pitkiltä pausseiltaan mainiot menestysnimet Vapperi ja Lumi-Masi. Ensin mainittu on kisannut viimeksi kaudella 2018. Vapperin meriittilistalta löytyy Biofarm Cupin voitto ja lukuisia T75-ykkösiä. Lumi-Masi muistetaan puolestaan Derby-kolmosena sekä Kuusivuotiskunkku- ja Satakunta Senior-ykkösenä.

Kaksikon vireen pistävät puntariin viime kaudella loistavan nousun suomenhevosten eturiviin tehnyt kuninkuuskisan vitonen Joriini, kotiradan kuntoutuva suosikki Fiiling ja paluulta pakoon pyrkivä voittokone Valtroks.

Myös lämminveristen ykkössarja on kerännyt viivalle 16 iskukykyistä valjakkoa. Kotiradan voimakaksikko Fastoche Thieben – Trouble Leader saa tiukan haasteen toissavuotiselta Ilkka-ajon ykköseltä Lake's Actionilta, kirivoimaiselta amerikkalaiselta Finally Famousilta, Suomessa debytoivalta Vanyar Pililtä ja aikansa Derby-kolmoselta Obrigadolta.

Radalla riittää nähtävää illan alusta loppuun saakka. Toisessa lähdössä kohtaavat tappioton suurlupaus Sillankorvan Ari ja liki puolet uransa kisoistaan nimiinsä vienyt Touho Tähkä. Loppuillasta ratkotaan Nuorten Sarjan suurien setelien ottaja. Viivalla on kymmenen kyvykästä suomenhevosvarsaa jo kolmevuotiaana voittamaan ehtineen Fuegon ja Kriterium-ykkösen Vinkeinin pojan Harjan Huuman johdolla.

Ohjastajapuolella johtotähtenä tuikkii valtakunnan ja Kaustisen kuskiliigan hallitseva mestari Santtu Raitala.

Ravintola Setolokassa ovat perjantaina padat jälleen kuumina ja pöydät notkuvina. Voit tiedustella omaa pöytäpaikkaasi jo etukäteen numeroista 020-7571 717 tai 0400-365 395.

Tervetuloa Kaustiselle!

, 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen