Festivaali- ja T76-ravit 8.8. 2017

Lähtö 1

FOXLANDER hyökkäsi 500 jäljellä 2. ulkoa ja jyräsi varmaan voittoon. STARLING CHICK vastasi keulasta hyvin ja piti kakkossijan. BLUEHOUSE'S PIP hakeutui loppusuoran alussa 3. sisältä kolmannelle ja työntyi kolmanneksi. GLORY'S EASY hyökkäsi 900 jäljellä 3. ulkoa ja kiri hyvin. KEEP CALM lähti 700 jäljellä 4. ulkoa kolmannelle ja punnersi viidenneksi. GIANT LEAP lähti viim. takasuoran alussa 5. ulkoa selässä kolmannelle ja puristi kuudenneksi. FIRETAIL AVENGER lähti 1700 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle ja pääsi 1500 jäljellä kuolemanpaikalle, mistä jaksoi seitsemänneksi. GABRIELA LUXI väsyi johtavan takaa. GUBANA nousi viim. takasuoralla 5. sisältä toiselle ja tuli loppua tasaisesti. SUPRISE LOST lähti viim. takasuoran alussa taustalta kolmannelle, muttei parantanut. DOMINATE DREM laukkasi viim. kaarteessa hännillä. DESIGN DIRECTOR oli poissa.

Väliajat: 16,0/Starling Chick 20,0 19,0 16,0

 

Lähtö 2

 

ARWEN HOSS pamautti johtoon. Sai rauhoittaa vauhtia ja piti varmaan voittoon. IGROSSO tsemppasi johtavan rinnalta kakkoseksi. LUCAS GRAN nousi loppusuoran alussa 3. sisältä kolmannelle ja spurttasi kolmanneksi. DIZEBELL GRAN eteni 3. sisältä kiertämättä neljänneksi. EXCALIBUR nousi loppusuoralla 4. sisältä toiselle ja työntyi viidenneksi. DECENA matkasi nousi viim. takasuoralla 3. sisältä 3. ulos, mistä nousi maalisuoralle ulkoradoille ja kiri totoon. SHINNY BOSS hyökkäsi 700 jäljellä 4. ulkoa ja runttasi seitsemänneksi. SIGN OF SECRET siirtyi 700 jäljellä 5. sisältä 4. ulos, mistä sai päätössatasellatilaa ja kiri hyvin. PINK FLLOYD nousi viim. takasuoran alussa 5. ulkoa kolmannelle ja kiri asiallisesti. HOLLYWOOD HILLS laukkasi 1. kaarteessa ja jäi paljon, mutta revitti 2. kaarteessa 6. ulos. Nousi 1200 jäljellä kolmannelle, muttei jaksanut nousta rahoille. CICARET ja BUMBELEE LADAY olivat 3. ulkoa ja 6. sisältä tasaisia. PELAS BOURBON laukkasi lähdössä ja jäi hännille, missä matkasi maaliin saakka. PAPA GALLON laukkasi loppusuoran alussa 2.ulkoa ja menetti pelin.

Väliajat:21,5/Arwen Hoss 20,5 17,0 14,0

 

Läjtö 3

VIXEN nousi 600 jäljellä 2. ulkoa kolmannelle ja kiri niukkaan voittoon. METKUTUS eteni 1. kaarteessa keulaan, mutta jatkoi 1700 jäljellä 2. sisällä. Nousi 1300 jäljellä toiselle ja eteni loppukurvin alussa keulaan, mistä jäi täpärästi toiseksi. A.T. VISKU siirtyi 1700 jäljellä 2. ulkoa 4. sisälle. Pääsi 1300 jäljellä 3. sisälle, mistä nousi loppukurvissa 2. ulos ja kamppaili totoon. RAPIN AATOS ravasi 3.-4. ulkona, mistä nousi viim. takasuoralla selässä kolmannelle kamppaili asiallisesti neljänneksi. ROKIN MAXI nousi viim. takasuoralla 4. ulkoa kolmannelle ja puristi viidenneksi. TOPPER siirtyi 500 jäljellä johtavan takaa 3. ulos, mistä riitti kuudenneksi. TAPSAN TAHTI ravasi 6. - 5. ulkona, mistä ei jaksanut nousta rahoille. SOPUN HAASTE jäi heti hännille, missä matkasi maaliin saakka. MIAN MARI väsyi 4. sisältä. EELIAS INTOMIELI prässäsi itsensä 700 jäljellä keulaan, mistä antoi lopussa selvästi periksi.

Väliajat: 23,0/Metkutus24,0/Elias Intomieli 26,5 21,0/Metkutus

 

Lähtö 4

 SÄVEL-TÄHTI hakeutui viim. takasuoran alussa 5. sisältä ulkoradoille ja tykitti niukkaan voittoon. VIVALTSU avasi johtoon. Veti vauhdilla ja kesti kakkoseksi. VINSKAHTI laukkasi lähdössä ja jäi paljon, mutta revitti 2. kaarteeseen mentäessä 6. ulos. Lähti 1350 jäljellä kolmannelle ja pääsi 450 jäljellä johtavan rinnalle, mistä kamppaili kolmanneksi. TUULEN KUVA nousi loppusuoran alussa johtavan takaa toiselle ja työntyi neljänneksi. UUSI-VALTSU laukkasi 1800 jäljellä, mutta revitti 2. kaarteen lopussa 5. ulos. Nousi pian selässä kolmannelle ja jyräsi pitkään kirinsä päätteeksi viidenneksi. HYMYNHÄIVÄ ravasi 4. ulkona ja menetti viim. takasuoralla laukkaavan takaan asemiaan, mutta nousi vielä kuudenneksi. KUJALAN ERÄTUULI lähti 1250 jäljellä 4. ulkoa kolmannelle ja punnersi seitsemänneksi. NIETOS sinnitteli 3. sisältä kahdeksanneksi. VENTTA nousi 1300 jäljellä 4. ulkoa selässä kolmannelle ja puristi yhdeksänneksi. BUUGI ravasi johtavan rinnalla ja 2. ulkona, mistä väsyi taustalle. PARENSKI jäi heti taustalle, missä matkasi maaliin saakka. VIRIN TOIVO laukkasi lähtösuoran päässä ja jäi paljon. mutta revitti 950 jäljellä johtavan rinnalle, mistä taipui päätöspuolikkaalla taustalle. BOHEEMI ravasi 2. ja 3. ulkona, missä laukkasi 800 jäljellä. LUMI-LEIJA, KUU-MINNA ja JIM MYRBERG olivat poissa.

Lähtö 5

MAGNIFIK D.K. lähti 700 jäljellä 3. ulkoa selässä kolmannelle ja jyräsi maalisuoralla varmaan voittoon. RIBERY puristi johtavan rinnalta kakkoseksi. MADONNAS CLASSIC lähti 700 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle ja puristi totoon. GRYSTAL EYE siirtyi 1200 jäljellä keulaan, mistä kesti neljänneksi. IMPORTANT MATTERS eteni viim. takasuoralla 4. ulkoa 2. ulos, mistä jaksoi viidenneksi. SPIDER BLESSED nousi loppusuoralla 4. sisältä toiselle ja tuli lopun tasaisesti. ARIEL HOPE johti alun ja jatkoi 1200 jäljellä 2. sisällä, mistä riitti seitsemänneksi. JAMAS KING ARTHUR laukkasi pahoin lähdössä, minkä jälkeen kulki asiallisesti. FAROS LLOYD laukkasi takapareissa 1. kaarteen alussa ja jatkoi 5. sisällä, mistä seuraili maaliin asti. IN ICE PRINCESS jäi pussiin 3. sisälle. SABRINA'S MASTER laukkasi 1. kaarteessa ja jäi hännille. STARDUST FIBBER oli poissa.

Väliajat: 11,5/Crystal Eye 15,5 13,0

Lähtö 6

LIKE YOU lähti 1200 jäljellä taustalta kolmannelle ja jyräsi varmaan voittoon. DREAMING BLUES spurttasi sisärataa pitkin 3. sisältä ykköseksi. TIGER VSHARK nousi viim. takasuoralla 3. sisältä 3. ulos, kohosi maalisuoralle leveään rintamaan ulkoradoille ja kiri totoon. WHITNEY LOVE laukkasi 1. kurviin mentäessä ja jäi hännille, mistä nousi loppukurvissa ulkoradoille ja kiri neljänneksi. GLOBAL PASSION kamppaili johtavan takaa neljänneksi. MYRIAM KEMP nousi viim. takasuoran alussa 2. ulkoa kolmannelle ja työntyi viidenneksi. VÄSTERBOYELLOWDIRT sai päätössatasella 4. sisältä tilaa ja kiri asiallisesti. MISS GOLDEN QUICK oli 4. ulkoa tasainen. VICTORY ZET kiersi kolmatta ja pääsi 1. takasuoralla johtavan rinnalle, mistä ei jaksanut puristaa rahoille. DERAR JOSIE matkasi 3.ulkona, mihin jäi pussiin. WIRELESS oli 6. sisältä tasainen. VÄSTERBO PURSE laukkasi lähdössä ja jäi paljon, mutta kulki sen jälkeen hyvin. SAHAR HOTLADY veti tasaisesti kiihtyvää tahtia ja näytti karkaavan voittoon, mutta kompuroi 100 jäljellä laukalle. LEMON BREEZE oli poissa.

Väliajat: 17,0/Sahara Hotlady 16,0 14,5 15,5

 

Lähtö 7

 WILLIAM BIRDLAND eteni 2. takasuoralla keulaan, missä sai pian kovaa prässiä, mutta piti johtopaikan. Sai rinnalleen uuden prässääjän ja jatkoi 1850 jäljellä 2. sisällä, mutta nousi pian toiselle ja eteni keulaan, mistä vastasi varmaan voittoon. ZIGGE SILVIO päätyi sekalaisten vaiheiden 1500 jäljellä 2. sisälle, mistä sai kärkisijaa ajatellen liian myöhään tilaa. PROTECTOR lähti 1200 jäljellä 3. ulkoa selässä kolmannelle ja jyräsi totoon. GATHANIA kiersi 1300 jäljellä 2. ulkoa toiselle ilman selkää, mistä tsemppasi neljänneksi. STEEL ANEMONE prässi johtavaa ja siirtyi 2000 jäljellä 2. sisälle. Jäi 1500 jäljellä 3. sisälle, mistä ei saanut kunnolla tilaa.

Väliajat: 14,0/William Birdland 12,0 21,5 15,0 13,5

Lähtö 8

VALLUN RALLI pamautti keulaan, veti vauhdilla ja oli lopussa omaa luokkaansa-. VILIVILLIS hyökkäsi 850 jäljellä 3. ulkoa ja jyräsi kakkoseksi. CARMIKAS kiersi kolmatta ja pääsi 1200 jäljellä kuolemanpaikalle. Laukkasi loppusuoran alussa, mutta piti kolmossijan. IINAN KOLIBRI seurasi 3. sisältä neljänneksi. VIKKEER sinnitteli 2. ulkoa viidenneksi. VAULAMMIN HELMI puristi 4. ulkoa kuudenneksi. JETSU ja SIIRIN HILLA ravasivat hännillä ja tulivat loppua tasaisesti. EDUSTAVA laukkasi viim. takasuoran alussa 5. ulkoa. HARJUJEN HELMI laukkasi 500 jäljellä kärjen tuntumasta ja jäi ratkaisevasti. VIRIN VEIJARI laukkasi 1. kaateessa. H.V. PARVI laukkasi lähdössä ja viim. kaarteessa sijalta seitsemän.

Väliajat:25,0/Vallun Ralli 26,0 20,5

 

Lähtö 9

AMORCE SAVAGE kiersi kolmatta ja pääsi 2. kaateen alussa kuolemanpaikalle, mistä runttasi loppusuoralla kärkeen. WICASA SIUX painui 1. kaarteeseen mentäessä keulaan, mistä kamppaili hienosti toiseksi. JOE LE TAXI seurasi johtavan takana kolmanneksi. ZENITH KEMP hyökkäsi 800 jäljellä 5. ulkoa ja jyräsi neljänneksi. SWEET MALKIN lähti 800 jäljellä 6. ulkoa selässä kolmannelle ja rymisteli viidenneksi. SANYA QUEEN eteni 4. sisältä kiertämättä kuudenneksi. BURNING FLIGHT ravasi 7. ulkona ja tuli lopun kohtalaisesti. CLASSICAL DREAM juuttui kolmannelle ja pakitti 1. takasuoralla hännille. DREYTAIL ERIC ja JOE'S DAY TRIPPER olivat 6. ja 5. ulkoa tasaisia. CAPE'S CAROLINE hiljensi viim. takasuoralla 4. sisältä ja poistui sisäkentän puolelle. REASON TO BELIVE laukkasi 1. kaarteessa. Jatkoi kolmatta ja pääsi 1200 jäljellä 2. ulos. Alkoi viim. takasuoralla jäädä ja laukkasi viim. kurvissa sijalta neljä.

Väliajat:14,0/Wicasa Sioux 15,0 15,5 14,5

 

Lähtö 10

STRAIT IRON nousi viim. takasuoran alussa 2. ulkoa kolmannelle ja jyräsi ykköseksi. ANAHHEIM KEMP hyökkäsi viim. takasuoralla 4. ulkoa ja jyräsi kakkoseksi. WHEELIE AWAKE lähti 1200 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle ja painui 600 jäljellä keulaan, mistä kesti kolmanneksi. MR MALCOLN jäi lähtökiihdytyksessä kolmannelle ja pakitti hännille, mistä lähti viimeisen takasuoran alussa nousuun ja puristi neljänneksi. QUIET LEADER liittyi viim. takasuoralla 3. ulkoa kolmannen radan jonoon ja puristi viidenneksi. SUE'S PHOTO kiersi kolmatta ja pakitti 2. kaarteessa hännille. Nousi viim. takasuoralla toiselle ja tuli loppua tasaisesti. BERTO VAIKKO oli johtavan takaa tasainen. HIT THAT tsemppasi johtavan rinnalta kahdeksanneksi. COUSIN BOWL juuttui kolmannelle ja väsyi ymmärrettävästi. JAILHOUSE DIABLO jäi viim. takasuoralla 4. sisälle pussiin, eikä syttynyt tilaa saatuaan kirimään. BOULDER LUKE pamautti keulaan. Veti vauhdilla ja väsyi rahasijojen ulkopuolelle. HASMIS FAMEREISER oli poissa.            

Väliajat: 13,0/Boulder Luke 14,0 13,0/Wheelie Awake 13,5

 

Lähtö 11

NOORAN VILI veti keulassa reipasta vauhtia ja vastasi lopussa varmasti toisille. JORIINI jäi 750 jäljellä 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä tsemppasi kakkoseksi. TUULENPOJU ravasi 5.-3. ulkona. Hyökkäsi loppusuoran alussa kolmannelle neljännelle ja jyräsi totoon. LARVAN HURMOS hyökkäsi loppusuoran alussa 2. ulkoa ja kiri hyvin. MYSTEERIO nousi viim. takasuoran alussa 4. ulkoa kolmannelle ja tuli loppua asiallisesti. UNTERO laukkasi sisäradalla keskijoissa tuli loppua tasaisesti. KORVEN TINNITUS laukkasi lähdössä ja jäi hännille, missä tuli lopun asiallisesti. FAIJA laukkasi lähdössä ja lähtösuoralla, minkä jälkeen kulki hyvin. MENOKS prässäsi johtavaa ja laukkasi 800 jäljellä Jatkoi kolmatta missä laukkasi viim. kaarteessa. ATO väsyi johtavan takaa. VILMA LYYDIA laukkasi lähdössä ja 600 jäljellä takajoukoissa. HYMYUHATTARA laukkasi 1600 jäljellä johtavan takaa ja jäi ratkaisevasti. UPEA URSULA laukkasi lähdössä. I.P. MUSKOTTI laukkasi lähdössä. LAKORI laukkasi 2. kaarteessa taustalla. PIKKU-RYTI oli poissa.                

Väliajat: 29,0/Nooran Vili 26,0 24,0 23,5

Lähtö 12

UP-DATE HOSS hyökkäsi viim. takasuoralla 6. ulkoa selässä kolmannelle ja jyräsi ulkoratoja pitkin niukkaan voittoon. MADRID lähti viim. takasuoran alussa 4. ulkoa selässä kolmannelle ja kiri loppusuoralla neljättä rataa pitkin toiseksi. SPECIAL PROMISE kiersi koko matkan kolmatta, mutta runttasi kolmanneksi. CAMELOT SISU hakeutui loppusuoralla tultaessa 3. ulkoa neljännelle ja pujotteli neljänneksi. WORKOUT WONDER tsemppasi johtavan rinnalta viidenneksi. OUTLAW MERCI sai keulassa painetta ja kesti kuudenneksi. PRIN HOLZ seurasi johtavan takana seitsemänneksi. ONIRIQUE väsyi 2. ulkoa. HAMDALLA ravasi 4. sisällä ja jäi lopussa pussiin. CALLELA COLIBRI nousi loppusuora alussa 4. ulkoa ulos ja tuli lopun tasaisesti. ORION KRONOS matkasi 3. sisällä, eikä pystynyt parantamaan lopussa

Väliajat: 09,5/Outlaw Merci 11,0 11,5

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen