Toto4-ravit 3.12.2017

 Lähtö 1

GERIANNE peri johtohevosen laukattua viimeisellä takasuoran lopussa keulat, mistä piti varmaan voittoon. GIVE ME GOLD matkasi 2.-3. ulkona. Nousi viim. kurvissa ulos ja kiri hyvin. EVI AMOR puristi johtavan rinnalta kolmanneksi. PEARLY'S JADESSA nousi 600 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle ja punnersi neljänneksi. CAMERON CAPAWISH laukkasi lähtösuoran päässä ja jatkoi 2. ulkona, mistä jaksoi viidenneksi. SUNDSVIK ARMANI laukkasi lähtösuoralla hylkäykseen, mutta näytti muuten hyvältä ja kierteli ulkoratoja kärjen tuntumaan, ennen kuin kääntyi varikolle. GARRIELLA laukkasi lähtösuoralla. HONEY STAR laukkasi lähdössä. REVOLVER kiihdytti johtopaikalle, mistä laukkasi viim. takasuoran lopussa. MR CASANOVA oli poissa. TIMO FRONTLINE oli poissa.

Väliajat: 24,5/Revolver 26,0 22,5 18,0

 

Lähtö 2

TAKSVENLA prässäsi viimeisellä takasuoralla keulahevosen uuvuksiin ja vastasi loppuoralla muiden rynnistykseen. TAIGA TUULIA hyökkäsi viim. takasuoran alussa 2. ulkoa ja jyräsi kakkoseksi. LUMI-HESSU ravasi 3.-2. ulkona. Nousi loppusuoran alussa kolmannelle ja työntyi kolmanneksi. JUMIINI laukkasi alkumatkasta ja jäi paljon. Kulki sen jälkeen selvästi lähdön parasta vauhtia. HELON ROOSA lähti hitaasti ja jäi hännille, missä laukkasi loppusuoralla. REIPAS TELLA pamautti johtoon. Sai keulassa painetta ja laukkasi viimeisen takasuoran lopussa. VOLSUNEN väsyi johtavan takaa. METKUTUS oli poissa.

Väliajat:35,5/Reipas Tella 33,5 28,0 27,5/Taksvenla

 Lähtö 3

 

ELZAR CREEK painui 1. takasuoran alussa johtoon, mistä irtosi ylivoimaiseen voittoon. EXPANSE'S PRINCESS nousi loppusoran alussa 3. sisältä toiselle ja spurttasi kakkoseksi. RED FOX'S GIRL avasi johtoon ja jatkoi 1700 jäljellä 2. sisällä, mistä sinnitteli kolmanneksi. LIKE A VITTORIA hyökkäsi loppusuoran alussa 2. ulkoa ja puristi neljänneksi. DEAL CHAP siirtyi viim. takasuoralla 5. sisältä 3. ulos, mistä hakeutui loppukurvissa kolmannelle ja jyräsi viidenneksi. STARLING CHICK jaksoi johtavan rinnalta kuudenneksi. HELL RACER hyökkäsi viim. kaarteessa hänniltä kolmannelle ja kiri asiallisesti. ELOY D'AVIGNERE hyökkäsi viim. takasuoralla 3. ulkoa, muttei parantanut. MIDNIGHT RUMBA nousi viim. takasuoralla 4. ulkoa kolmannelle, muttei parantanut. CARAWAY EXPRESS kiersi kolmatta ja pakitti 1. takasuoralla 6. ulos, missä laukkasi loppusuoran alussa. AMAZING CAPTOR laukkasi loppusuoralla 3.-4. sisältä. GOOSEBERRY JAM oli poissa.

Väliajat: 15,5/Elzar Creek 19,5 16,5 15,0

 Lähtö 4

 

ANNI SUE sai vetää avauskierroksen rauhassa ja piti alle 16-vauhtisella kirikierroksella niukkaan voittoon. AMIRAL IM nousi loppusoralla johtavan takaa toiselle ja haastoi tiukasti voittajan. GLOBAL SENSATION seurasi 3. sisältä totoon. FONSECA BOKO ravasi 5.-4. sisällä, mistä jaksoi neljänneksi. SUNDSVIK JETLAG siirtyi kierros jäljellä 4. sisältä 2. ulos, mutta menetti väsyvän kuolemanpaikkahevosen takana asemiaan ja lähti 900 jäljellä kolmannelle, missä punnersi     viidenneksi. BURNING FLIGHT jaksoi johtavan rinnalta kuudenneksi. COOL ON PHOTOS laukkasi lähdössä ja jäi hännille, mitä ei enää noussut rahoille. AMEX laukkasi lähtösuoralla jääden ratkaisevasti.
SUPER CLASSIC lähti hitaasti ja jäi taustalle, missä matkasi maaliin saakka. LUCAS GRAN oli poissa. PELARUS BOURBON oli poissa      

Väliajat: 19,5/Anni Sue 19,5 15,0 16,5

 Lähtö 5§

BEDRO BI siirtyi viimeisessä kaarteessa kolmannesta sisältä toiseen pariin ulos, mistä kiri maalisuoralla varmaan voittoon. CRYSTAL EYE veti kiihtyvää tahtiaja ja kesti kakkoseksi. WIRELESS sai loppusuoralla johtavan takaa toiselle ja kiri asiallisesti. CAPTIVE jaksoi johtavan rinnalta neljänneksi. RITE SAKRA oli 3. ulkoa tasainen. BADASS laukkasi lähdössä ja jäi taustalla, missä ravasi viim. 1400m 14,0-vauhtia. NICCOLO' LAVEC väsyi 2. ulkoa.

Väliajat: 20,0/Crystal Eye 17,5 14,0

 

Lähtö 6

 

CARAJOSO ravasi 3. ulkona. Seurasi kirissä Global Treasurea ja työntyi lopussa ykköseksi. GLOBAL TREASURE hyökkäsi 700 jäljellä 2. ulkoa ja pääsi hetkeä myöhemmin keulaan, mistä kamppaili toiseksi. RANCH LET ME FLY hakeutui viim. takasuoran lopussa 5. sisältä ulos ja kiri hyvin. BWT HELLRAISER lähti 700 jäljellä 4. ulkoa selässä kolmannelle ja punnersi neljänneksi. SVADILFARI nousi viim. takasuoralla 3. sisältä toiselle. Oli pitkään pussissa ja kiri tilaa saatuaan asiallisesti. QUEENSLAND ja CHICNATO olivat 5. ulkoa ja 4. sisältä tasaisia. ZELDA GOVAN prässäsi kovassa vahdissa johtavaa ja väsyi viim. takasuoralla. QUICK DIESEL karautti johtoon, mutta jatkoi 1800 jäljellä 2. sisällä, missä tyytyi seuraamaan. CASE CLOSED painui 1800 jäljellä keulaan. Veti vauhdilla ja väsyi lopussa. TEQUILA TÖSEN oli poissa.

Väliajat: 13,5/Case Closed 15,5 17,5 17,5

 Lähtö 7

HILLERVO lähti takarivistä, mutta pääsi pian kolmanteen pariin ulos, mistä se lähti avauspuolikkaan jälkeen kolmannelle radalle. Tamma pääsi välillä lakeutumaan toiseen ulkopariin, mistä se hyökkäsi loppukaarteessa uudelleen kolmannelle radalle ja rymisteli kauden avausvoittoonsa. APOARIS veti vauhdilla ja kesti kakkoseksi. LANKORI hakeutui loppukurvissa kolmannesta sisältä kolmannelle ja kiri asiallisesti. TAAJANVALTTI laukkasi pahoin lähdössä, mutta eteni kierros jäljellä 4.-5. ulos, mistä siirtyi viim. kaarteessa 3. sisälle ja kiri tilaa saatuaan lujaa. TAIFUN nousi viim. kaarteessa neljännestä ulkoa kolmannelle ja lopetti asiallisesti. SIPOSKA väsyi johtavan rinnalta. LINKELI käynnistyi hitaasti ja jäi 4. sisälle. Ei viimeisellä takasuoralla edennyt, mutta tuli lopun taas hyvin. Viim. 500m 28,8. NOPSA PALMA lähti etusuoran alussa taustalta kolmannelle, missä tuli loppua tasaisesti. KAAMOKSEN KAATAJA väsyi johtavan takaa. ELIS HALM laukkasi lähdössä ja jäi takapareihin, missä kiersi kolmatta ja laukkasi viim. kaarteessa. KINGSTON ROLS ravasi 2.-3. ulkona, eikä parantanut lopussa. HELUN KUVA lähti 1100 jäljellä taustalta kolmannelle. Laukkasi 500 jäljellä ja menetti asemiaan, mutta kiri vielä lujaa ja oli malissa kolmas, mutta hylättiin takasuoran laukan takia.

Väliajat: 29,5/Aparis 29,0 31,0

Lähtö 8

 

VOLSURITAR lähti Totina-ajoon 20 metrin takamatkalta ja painui ensimmäiseen kaateeseen mentäessä johtoon, mistä kiskaisi lopussa kahdenkymmenen metrin eron toiseksi tulleeseen. ELIAS JUONETAR pudotti 1500 jäljellä johtavan kantaan. Nousi viim. takasuoran alussa toiselle ja yritti haastaa voittajan muttei saanut tästä mitään otetta. MILDA MAKTER nousi viim. kaarre 4. sisältä toiselle ja puristi totoon. MYYTTI laukkasi pahoin lähdössä, mutta kulki sen jälkeen asiallisesti nousten neljänneksi. FLIISUTAR seurasi 2.-3. sisältä viidenneksi. VARSOVA laukkasi lähtösuoran päässä ja toisessa kurvissa jääden ratkaisevasti. HYYPÄN LILJA laukkasi lähtösuoran päässä ja viim. kurvissa. SUVISIPI oli poissa.

Väliajat: 38,5/Volsuritar 32,5 29,0 27,0

Lähät 9

WIND OF VICTORY siirtyi 1200 jäljellä toiselta ilman selkä 3. sisälle. Hakeutui loppusuoran alussa kolmannelle ja kiri niukkaan voittoon. DAYZEE BEYONCE nousi 500 jäljellä johtavan takaa kuolemanpaikalle ja puristi kakkoseksi. ROSE'S NELLA pamautti keulaan. Veti vahdilla ja kesti kolmanneksi. VANILLA BEYONCE ravasi keskijoukoissa toista rataa. Nousi viim. takasuoralla kolmannelle ja kiri asiallisesti. SHE IS FIDA laukkasi pahoin 1. kurvissa, mutta kuki sen jälkeen mallikkaasti. EXPANSE'S HOPE lähti kierros jäljellä keskijoukoista kolmannelle ja kierteli asiallisesti kuudenneksi. CRADLED IN LOVE lähti 1200 jäljellä hänniltä kolmannelle ja jyräsi seitsemänneksi. RAIN'S BANSHEE laukkasi 1300 jäljellä 2. ulkoa ja jäi hännille, missä tuli loppua kohtalaisesti. EVI laukkasi lähdössä ja jäi hännille, missä matkasi maaliin saakka. FELICIENNE ravasi keskijoukoissa toista ilman selkää ja väsyi viim. takasuoralla. VANILLA PRICE lähti 2. kaarteen lopussa taustalta kolmannelle, muttei jaksanut puristaa rahoille. CELESTE BEYONCE ja MANY LADAY väsyivät 5. ja 4. sisältä. DONYONE GRAN oli poissa.

Väliajat:16,5/Rose's Nella 16,5 19,5 22,5

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen