Toto4-ravit 21.12.2017

Lähtö 1

FENIX CREEK jäi 600 jäljellä toisesta ulkoa toiselle ilman selkää, mistä se jyräsi niukkaan voittoon. LUNA DE PARIS nousi 1600 jäljellä neljännestä ulkoa kolmannelle ja eteni 1300 jäljellä johtavan rinnalle. Tamma painui 600 jäljellä keulaan, mistä jäi niukasti toiseksi. FANCY CREEK eteni 3. ulkoa kiertämättä totoon.Viim.700m 14,8. FLYWITHME siirtyi viim. takasuoralla 3. sisältä 3. ulos ja kiri pirteästi neljänneksi. MAGIC HOCKENHEIM menetti viim. takasuoralla väsyvän keulahevosen takana asemiaan. Sai 400 tilaa ja kiri tasaisesti. ELOY D'AVINGERE hyökkäsi 900 jäljellä 6.ulkoa ja kiri asiallisesti. SUNDSVIK ARMAANI jaksoi 4. ulkoa seitsemänneksi. CAPRICORNIA oli 5. ulkoa tasainen. FINOSÅFIN jäi heti takaparein, missä matkasi maaiin saakka. ATTENTIVE painui 1. takasuoran alussa keulaan. Sai päätöskierroksella prässiä ja väsyi rahasijojen ulkopuolelle. ZACUS PRIMADONNA matkasi hännillä alusta loppuun. KATHY HEEL kierteli kolmatta ja väsyi viimeisellä takasuoralla. STAR VALI laukkasi 1. kaarteessa ja jäi takajoukkoihin, missä matkasi maaliin saakka. MOON EAGLE laukkasi 1. kaarteen alussa ja jäi ratkaisevasti. DONAMARIE käynnistyi hitaasti ja taustalle. GEORGE IGOR laukkasi alussa.

Väliajat: 19,5/Attentive 21,0 19,0/Luna De Paris 16,0

 

 Lähtö 2

TEMETRIUS eteni etusuoran alussa kuudenteen pariin ulos, mitä liittyi hetkeä myöhemmin kolmannen radan jonoon.  Kiersi viimeisen kaarteen neljättä rataa ilman vetoapua ja syöksyi maalisuoralla niukkaan mutta varmaan voittoon. Viimeiset 1000 metriä se ravasi 29,6-vauhtia. TUULINIEMEN BELLA kesti keulasta toiseksi. EKOMANI nousi toisessa kaarteessa 6. ulkoa kolmannelle ja pääsi kierros jäljellä 2. ulos. Nousi 700 jäljellä uudelleen kolmannelle ja kamppaili tasaisessa maaliintulossa kolmanneksi. MASUN VILKE nousi viim. takasuoran alussa 4. ulkoa selissä kolmannelle, kiri maalisuoralla leveästä rintamasta neljänneksi. MARHOTTI nousi loppusuoralla johtavan takaa toiselle, muttei parantanut. PIETRO ROK oli 3. sisältä tasainen. MYYTTI laukkasi lähdössä ja jäi 7. ulos, mistä lähti 1400 jäljellä selässä kolmannelle ja kierteli tasaisesti seitsemänneksi. JOKERNETTI laukkasi 1. kaarteessa ja jäi hännille. Jatkoi kolmatta ja pääsi 1100 jäljellä kuolemanpaikalle, mistä puristi kahdeksanneksi. ROUTARI ravasi johtavan rinnalla ja 2. ulkona, mistä väsyi rahasijojen ulkopuolelle. SIPIN ONNI nousi viim. takasuoralla 4. sisältä toiselle ja kiri loppua kohtalaisesti. LANKORI oli 3. ulkoa tasainen. TELLUN VISU oli 5. ulkoa tasainen. KARMAN JAROMIR laukkasi lähdössä jääden ratkaisevasti. MILDA MAKTER laukkasi lähdössä ja viimeisellä takasuoralla takapareissa. ELLIN KARAMELLI laukkasi lähdössä ja ensimmäisessä kaarteessa. HIIROTAR oli poissa.

Väliajat: 38,5/Tuuliniemen Bella 35,5 30,5 31,5

 

Lähtö 3

 LOVELY EASY piti sisäradalta johtopaikan. Sai rauhoittaa vauhtia ja nappasi kovavauhtisessa lopetuksessa varman voiton. LILLA ROBERT hakeutui loppusuoralla tultaessa 3. sisältä neljännelle ja tykitti kakkoseksi. BIRTHDAY CLOUD tsemppasi johtavan rinnalta totoon. GIANT LEAP hyökkäsi viimeisellä takasuoralla kolmannesta ulkoa kolmannelle neljännelle ja rymisteli neljänneksi. Viimeiset 600 metriä tamma ravasi 14,0-vauhtia. DAYZEE BEYONCE jäi voimissaan toiseen pariin ulos pussiin. CAN CONOR nousi viim. takasuoran alussa 4. sisältä 3. ulos, mistä se hyökkäsi viimeisessä kaarteessa kolmannelle - neljännelle ja kiri asiallisesti. RED FOX'S GIRL taipui loppukurvissa johtavan takaa. RADLED IN LOVE ja VICTOR COLLINS ravasivat takapareissa ja tulivat loppua tasaisesti. COUSIN CANUCK laukkasi lähdössä ja jäi hännille, mutta revitti kolmatta rataa kärkiparin kupeelle, mistä väsyi viimeisellä takasuoralla. ROSE'S TARA hyökkäsi viim. takasuoran alussa 5. ulkoa kolmannelle – neljännelle ja oli kirimässä voittotaistoon, mutta laukkasi maalin tuntumassa.

Väliajat: 17,5/Lovely Easy 21,0 20,0 14,0

Lähtö 4

AATSI painui 1. kaateen alussa keulaan. Sai vetää avauskierroksen rauhassa ja irtosi kovavauhtisessa lopetuksessa ylivoimaiseen voittoon. JAMIR siirtyi 1300 jäljellä johtaneen rinnalta 2. sisälle, mistä eteni kaukana voittajan takana kiertämättä toiseksi. TUIKUN POJU laukkasi lähdössä ja jäi hännille, mutta eteni kierros jäljellä 4. ulos, mistä kiri kolmanneksi. Viim. 1300 m 25,5. PASSITON hyökkäsi viim. kaarteessa 2. ulkoa ja punnersi kolmanneksi. JUNIINI laukkasi lähdössä ja jäi taustalle, missä kulki mallikkaasti ehtien viidenneksi. Viim. 1400m 26,2. FJELDSTAD GOGGEN lähti 2. kaarteessa 4. ulkoa selässä kolmannelle, missä puristi kuudenneksi. VIHIN MAHTI jaksoi johtavan rinnalta seitsemänneksi. UNTERO laukkasi lähdössä ja jäi taustalle, missä ravasi 26,8-vauhtia. NUORALAN VÄNSKÄ johti alun, mutta jatkoi 1900 jäljellä 2. ja 1300 jäljellä 3. sisällä, mistä väsyi yhdeksänneksi. VOLSUNEN siirtyi 1200 jäljellä 4. sisältä 3.ulos, mutta palasi pian 3. sisälle. mistä väsyi hännille. METKUTUS lähti 1400 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle, missä laukkasi päätöspuolikkaalla hylkäykseen.

Väliajat: 31,5/Aatsi 31,0 25,5 25,5

Lähtö 5

CAPTIVATE sai tehdä keulassa oman juoksunsa ja vastaili 14,5-lopetuksessa helposti muille. UMBERTO CROFT hyökkäsi 800 jäljellä 3. ulkoa kolmannelle ja jyräsi kakkoseksi. Viim. 800m 13,2. INCOGNITO TOOMA pummasi lähdön ja jäi 5. ulos. Lähti viim. takasuoran alussa kolmannelle ja jyräsi totoon. Viim. 700m 13,1. MAIN IN BLACK nousi loppusuoralla 3. siältä toiselle ja työntyi viidenneksi. WIRELESS nousi viim. takasuoran lopussa 4. ulkoa kolmannelle ja puristi viidenneksi. EDITOR BOKO siirtyi viim. takasuoralla 3. sisältä 4. sisälle, mistä jaksoi kuudenneksi. LASS JOLLY jäi heti hännille, missä matkasi maaliin saakka. STEPPING GOGOLO väsyi 4. sisältä. SIVORI EFFE kiersi kaksi kierrosta ennen maalia johtavan rinnalle, mistä alkoi viim. kaarteessa jäädä ja keskeytti.

Väliajat: 21,0/Captivate 22,0 16,0 14,0

Lähtö 6

LINDY POPPINS lähti 20 metrin takamatkalta vauhdikkaasti matkaan ja painui avauspuolikkaan jälkeen keulaan, mistä karkasi 12,0-vauhdilla omille teilleen. Johtavan rinnalla ja toisena sisäradalla matkannut GLOBAL TREASURE oli hyvä kakkonen. Toisen radan jonossa toisena ja kolmantena matkannut SUNDSVIK JETLAG hyökkäsi 800 jäljellä ja jyräsi totoon. Viimeiset 800 metriä se kulki 13,4-vauhtia. ODETTE BRODDA sai viim. kaarteessa 5. sisältä tilaa ja kiri asiallisesti. Viim. 300 m 13,0. AMIRAL IMA nousi viim. takasuoralla 5. ulkoa kolmannelle neljännelle ja kiri asiallisesti. BAJKAL GRAFF nousi 800 jäljellä 7. ulkoa kolmannelle-neljännelle ja jyräsi kuudenneksi. Viim. 800 m 14,1. VICENT COLLINS eteni 6. sisältä kiertämättä kuudenneksi. VANITY COGER seurasi johtavan takana kahdeksanneksi. COOL ON PHOTOS ravasi 3.-4. sisällä ja tuli loppua tasaisesti. ZELDA GOWAN nousi viim. takasuoralla 5. sisältä 3. ulos, mutta jäi väsyvän selkään ja menetti asemiaan. Nousi viim. kurvissa kolmannelle ja lopetti tasaisesti. DIAMOND BAY laukkasi lähtöön jääden 7. sisälle, mistä tehtävä oli mahdoton kovassa lopetuksessa. GLOBAL REBELLION matkasi 6. ulkona, eikä pystynyt parantamaan lopussa. CALLELA FLAMENCO laukkasi lähdössä jääden ratkaisevasti. WRONG SPEED nousi viim. takasuoralla3. ulkoa kolmannelle, mutta alkoi samassa jäädä. BWT HELLRAISER ravasi johtavan rinnalla ja toisessa ulkona, mistä väsyi viim. takasuoralla. GLAMOUR CHECK oli poissa.

Väliajat: 20,5/Lindy Poppins 20,5 17,0 12,0

Lähtö 7

RAIPE KRONOS eteni avauskierroksen lopussa 3. ulkoa keulaan, mistä vastaili reippaassa lopetuksessa muille. CARAJOSO nousi 250 jäljellä 2. ulkoa kolmannelle ja spurttasi kakkoseksi. CRYSTAL EYE pamautti keulaan, mutta jatkoi 1000 jäljellä 2. sisällä, mistä sinnitteli kolmanneksi. STARDUST FIBBER eteni 3. sisältä kiertämättä neljänneksi. INDYANA POLISS kamppaili johtavan rinnalta rehdisti viidenneksi. ALSO STARRING laukkasi ennen lähtölinjaa ja jäi 80 metriä kärjestä, mutta revitti 1. takasuoralla 5. ulos. Hyökkäsi viim. takasuoran alussa kolmannelle ja kiri asiallisesti. BE MY HOT STUFF laukkasi lähtöön, mutta pääsi 4. sisälle, mistä seurasi tasaisesti. BEBINA siirtyi 500 jäljellä 3. sisältä 3. ulos, missä tuli lopun tasaisesti. COUNT FOREVER nousi viim. takasuoralla 3. ulkoa kolmannelle, muttei parantanut. TODAYS POPULAR laukkasi 1. takasuoran alussa ja jäi hännille, missä matkasi maaliin saakka. SUPER MANGO ja GOODT TOOMA olivat poissa.

Väliajat: 18,5/Crystal Eye 21,5 15,5/Raipe Kronos 13,5

Lähtö 8

SISU OSKARI lähti viim. kaarteen alussa 4. ulkoa selässä kolmannelle ja jyräsi niukkaan voittoon. TAKSVENLA laukkasi 1. takasuoralla ja jäi paljon, mutta revitti kierros jäljellä 5. ulos. Hyökkäsi viim. takasuoralla kolmannelle ja puristi kakkoseksi. VALTROKS kamppaili johtavan rinnalta totoon. RALLI-TÄHKÄ käynnistyi hitaasti, mutta tavoitti kierros jäljellä pääjoukon. Lähti viim. takasuoralla selässä kolmannelle ja kiri asiallisesti. ONON NOPSAHOTTI hakeutui loppusuoralla 3. sisältä neljännelle ja kiri tasaisesti. HERRA HURMURI eteni 3. ulkoa kiertämättä kuudenneksi. APARIS laukkasi maalisuoran alussa keulasta. Ei syttynyt raville päästyään enää kirimään. SIIRIN HILLA ravasi 4. sisällä, eikä pystynyt parantamaan lopussa. H.V. PARVI ravasi johtavan takana, alkoi viim. kurvissa jäädä ja laukkasi. EKOPETUS laukkasi taustalla 1. takasuoran alussa ja jäi paljon, minkä jälkeen ravasi loppumatkan alle 29-vauhtia. LEKSUS laukkasi lähtösuoran päässä ja jäi ratkaisevasti. HULLUPOIKA hyökkäsi viim. kaarteessa 2. ulkoa, mutta laukkasi samassa. PELARIN TÄHTI käynnistyi hitaasta ja keskeytti matkalla

Väliajat:32,0/Aparis 31,5 27,0 29,0

 

Lähtö 9

N.P. LIITOTÄHTI pamautti nopeasti keulaan. Teki mitä tahtoi ja kiskaisi lopussa yli 20 metrin raon toiseksi tulleeseen. KOPRAN TAISTO laukkasi lähdössä ja 2. kaarteessa. Ravasi sen jälkeen viim. 1400m 32,0-vauhtia ja nousi toiseksi. N.P. HOVI PIMU nousi viim. takasuoran alussa keskijoukoista kolmannelle ja puristi totoon. HOTLINKI laukkasi 1200 jäljellä keksijoukoissa. Kulki raville selvittyään asiallisesti. MISS VIEHÄTYS lähti kolmelta pakilta ja kulki vauhtiin päästyään asiallisesti. Viim. 1400m 31,8. SIRON PELI laukkasi lähdössä ja jäi taustalle, missä ravasi viimeiset 1900 metriä 31,1-vauhtia. TUTUN TARINA laukkasi kierros jäljellä 2. sisällä. Jatkoi keskijoukoissa ja sinnitteli seitsemänneksi. TOPIAS ROK ravasi keskijoukoissa, eikä jaksanut puristaa rahoille. VIRITTÄJÄ ravasi 2. - 3. sisällä ja väsyi viim. takasuoralla. HISSUTAR laukkasi 1. kaarteessa ja 1. takasuoralla. WERONA laukkasi lähdössä ja 1. kaarteessa. MAREKO laukkasi lähdössä ja viim. takasuoralla hännillä. MAJATALON TÄHTI ja VIISING olivat poissa.            

Väliajat: 34,5/N.P. Liitotähti 33,0 33,5 39,5

Lähtö 10

DIESEL DEGATO jäi lähtökiihdytyksessä johtavan taakse, mistä se pääsi päätöspuolikkaan alussa vapaille vesille ja tykitti kolmatta rataa niukkaan voittoon. Neljännestä ulkoparista viimeisellä takasuoralla kiriin iskenyt SENATOR CASE oli hyvä kakkonen. BURNIBG FLIFGT nousi 700 jäljellä 2. ulkoa kolmannelle ja puristi totoon. BWT ADMIRAL ravasi päisin kolmantena sisällä ja nousi loppusuoralla ulos, muttei saanut koskaan kunnolla kiritilaa FELIPPE STAR täräytti keulaan, mistä kesti viidenneksi. SALAMA SEA lähti viim. takasuoralla 3. ulkoa selässä kolmannelle, muttei jaksanut nousta rahoille. HOT WURST menetti viimeisellä takasuoralla väsyvän takana asemiaan ja kiri tilaa saatuaan viim. 500m 13,8-vauhtia. CANYON BOKO väsyi viim. takasuoralla johtavan rinnalta. BULLET HOSS, GLORY'S GLORY BE, DENN ja LASROBBIE olivat poissa.
      

 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen