Toto4- ravit 18. 5. 2018

1. Lähtö
 
1 Helkan Urho kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori kiihdytti vauhtia loppusuoralla ja se otti lopussa oikein helpon voiton. Viim. 800 m 31,4. Hevosen vauhti oli loppusuoralla selvästi koko lähdön kovinta ja varaakin näytti jäävän melko paljon. 4 Piilotar matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi puolimatkassa kuolemanpaikalle. Se putosi siitä loppusuoran puolivälissä kärkihevosen kyydistä, mutta oli kuitenkin lopussa varmasti toinen. Jokin varuste näytti olevan lopussa lähes irti, ilmeisesti polvisuoja. 6 Hyvityksen Pyry eteni puolimatkassa 3.sisään ja se sai pian paikan johtavan kannasta. Ruuna oli sieltä lopussa tasainen kolmas. 5 Särkän Kake piti kuolemanpaikalla tasaista tempoa. Ruuna laukkasi siinä 850 juostuna. Se sai pian paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se otti 250 ennen maalia uuden laukan ja menetti mahdollisuutensa. 3 Koijaus lähti rauhassa ja ori putosi heti taustalle, missä se suoritti omalla tasollaan. 2 Veli Puolikuu jäi heti lähdössä telineisiin ja ruuna pysyi jatkossa aivan taustalla. 
 
Väliajat: 36,0 / 1 - 32,0 / 1 - 32,5 / 1 - 30,0 / 1
 
Nikula 18.5. lähtö2 6ddb4
 
2. Lähtö
 
7 Callela Kassius kiersi ensimmäisen kaarteen selässä 3.radalle. Orilla ajettiin eteenpäin ja se saikin 600 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Ori sai jatkossa vetää sopuisasti ja se hallitsi vaivatta maaliin asti. 10 Laura Express matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi 550 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni loppusuoran alussa kuolemanpaikalle ja oli lopussa varmasti toinen. Viim. 1000 m 18,9. 5 Florentina otti alun rauhassa ja tamma putosi 5.sisään. Se nousi sieltä kierros juostuna 5.ulos. Tamma lähti loppukaarteessa kiriin 3-4.radalle ja se tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 600 m 17,4. 1 Arctic Skipper matkasi pääosin 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se oli loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Vapaa väylä löytyi loppusuoran alussa ja ruuna tuli lopun tasaisesti. 6 Evi Amor otti 100 juostuna pahan ja laukan ruuna jäi aivan viimeiseksi. Se suoritti jatkossa lauman hänniltä sisäradalta asiallisesti. Viim. 2200 m 19,3. 12 Mountain Awesome juoksi 5-6.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se siirtyi loppusuoran puolivälissä kiriin ulkoradoille. Ruuna tuli lopun melko huonolla ravilla. 8 Royal Riddle juoksi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se siirtyi 400 ennen maalia selkään 4.radalle ja oli lopussa vain tasainen. 4 Estelle It lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Tamma sai 350 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se antoi siitä loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. 2 Vilma´s Golden Boy kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 550 juostuna. Se antoi johtavan kannasta loppusuoralla selvästi periksi. 3 Ever Wanda ei vain riittänyt 3.sisältä lainkaan. 9 Dancer´s Flame matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kiri katkesi pahoin loppukaarteen puolivälissä. Viim. 400 m 32,5. 11 Blake juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 1050 ennen maalia kiriin 3.radalle. Sen kiri katkesi viimeisen takasuoran puolivälissä ja ruuna taipui aivan taustalle. 
 
Väliajat: 17,0 / 2 - 20,0 / 7 - 20,0 / 7 - 17,5 / 7
 
Nikula 18.5. lähtö3 ab72d
 
3. Lähtö
 
7 Classic Valley juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, mistä ori pääsi puolikas juostuna pudottamaan 5.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä etenemään kakkoskeulaksi. Ori nousi loppusuoralle tultaessa toiselle radalle ja jyräsi lopussa varmaan voittoon. Viim. 1000 m 18,0. 1 Gigolo Amok kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se matkasi oikeastaan kakkoskeulana, sillä kärkihevonen veti reippaalla liekillä. Ruuna jäi viimeisen takasuoran puolivälissä 3.sisään, mistä se nousi loppusuoralla toiselle radalle ja ehti lopussa varmasti toiseksi. Viim. 500 m 18,0. 5 GIlding Wall matkasi keskijuokoissa, mistä ruuna tuli asiallisesti sisään asti. 11 Emma Boko suoritti pääjoukon hänniltä asiallisesti ja jakoi lopussa neljännen tilan. Viim. 800 m 17,1. 13 Vanity Coger suoritti keskijoukoista tasaisesti. 6 Zoltan Kemp seuraili tasaisesti maksimaaliseen sijoitukseen matkattuaan pääosin 3.sisällä. 2 Hide And Shine eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se veti jatkossa reippaalla liekillä ja johti välillä selvästikin. Tamman meno tasaantui loppusuoralla ja se antoi lopussa selvästi periksi. Tamma sai kuitenkin vielä viimeiset rahat. 12 Ditchback Dear seuraili keskijoukoista vailla suurempaa virtaa. 10 Bail Out Kemp ei vain riittänyt lopussa taustalta sisäradalta. 9 Hamis Heartbreaker matkasi lauman hännillä sisäradalla, missä ruuna otti 800 ennen maalia pahan laukan ja se menetti samassa mahdollisuutensa. 8 Jimmy Ray laukkasi keskijoukoissa 150 juostuna ja ruuna jäi taustalle. Se otti toisen kaarteen puolivälissä uuden laukan ja ruunan mahdollisuudet menivät samassa. 4 Golden Sky otti alussa pysähdyslaukan ja peli oli heti selvä. 3 Bwt Admiral juoksi 3.sisällä, missä ori otti 800 juostuna laukan ja se putosi taustalle. Ori laukkasi lauman hännillä 900 ennen maalia uudelleen. Se sinetöi hylkäyksensä loppukaarteen laukallaan. 
 
Väliajat: 24,0 / 2 - 19,5 / 2 - 20,0 / 2 - 20,5 / 7
 
Nikula 18.5. lähtö4 55212
 
4. Lähtö
 
1 Raama laukkasi 50 juostuna ja ruuna käväisi samalla hieman turvakaistan puolella. Se pudotti nopeasti availle ja ruuna pääsi 300 juostuna nousemaan 3.ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Ruuna lähti 350 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se jyräsi lopussa niukkaan voittoon. Viim. 800 m 27,8. 3 Aavan Superi kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna tuli mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 11 Hillervo pääsi takarivistä sujuvasti läpi ja tamma sai 200 juostuna paikan johtavan kannasta. Se oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata aukeni loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen tamma tuli lopun asiallisesti. 4 Tirehtööri jäi nopeasti kuolemanpaikalle, minne ruuna sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä vetoavun eteensä. Se lähti toisesta ulkoa viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli kirinsä aivan mukavasti, vaikka jäikin loppumetreillä toton ulkopuolelle. 8 Tuurin Toive matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle radalle. Se nousi loppusuoran alussa selkään 3.radalle. Ruuna tuli rintaman takana aika lailla voimissaan maaliin. Viim. 400 m 27,5. 12 Mylverin Yrjö matkasi 4.ulkona, mistä ruuna nousi loppukaarteen alussa selkiin 3.radalle. Se siirtyi 300 ennen maalia selkään 4.radalle ja tuli asiallisesti sisään asti. 7 H. V. Tokka pudotti ensimmäisen takasuoran alussa 3.sisään. Ruuna otti sieltä lopussa aivan maksimit. 6 Sarinan Sisu matkasi alun toisessa ulkona, mistä ori kiertyi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Se antoi siitä päätössatasella selvästi periksi. 2 Randeliini laukkasi lähdössä pitkäksi. 5 Temetrius laukkasi lähdössä pitkäksi. 9 Svengi laukkasi 50 juostuna ja tamma jäi hieman lisää. Se otti ensimmäisen kaarteen lopulla taustalla uuden laukan. Tamma sinetöi hylkäyksensä toisen kaarteen kolmannella laukallaan. Se laukkaili jatkossa vielä taustalla useasti uudelleen. 10 Fliisutar oli poissa.
 
Väliajat: 28,5 / 3 - 30,0 / 3 - 30,5 / 3 - 28,0 / 1
 
Nikula 18.5. lähtö5 6a702
 
5. Lähtö
 
8 Livarot matkasi alun 3.sisällä, mistä ruuna nousi 900 juostuna kuolemanpaikalle. Se painui loppukaarteen alussa kärkeen ja nappasi lopussa hallitun voiton. Viim. 700 m 15,0. 15 Shiny Boss matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle ja tuli voittaneen tuntumassa maaliin asti. 10 M. T. Kopitar laukkasi lähdössä ja ruuna putosi taustalle. Se eteni jatkossa mukavasti ja sai ensimmäisellä takasuoralla paikan 5.sisältä. Ruuna nousi kierros juostuna 4.ulos. Se tuli sieltä mukavasti maaliin asti. 14 Pitbull matkasi 4.sisällä, mistä ori sai kierros juostuna paikan 3.sisältä. Se nousi 550 ennen maalia toiseen ulos. Ori sai jatkossa edetä sujuvasti ja ori seuraili asiallisesti. 9 Absolut Arctica nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 6.sisältä toisen radan vetojuhdaksi. Se sai 900 juostuna paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna oli kirivaiheessa vain tasainen. Viim. 1000 m 16,5. 13 Basswood Grove lähti heti ajamaan 4.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruunaa otettiin ensimmäisen takasuoran puolivälissä kiinni ja se sai paikan lauman hänniltä sisäradalta. Ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se oli loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun tasaisesti. Viim. 1000 m 15,8. 1 Caraway Express matkasi johtavan kannassa, minne ruuna jäi viimeisen takasuoran lopussa hetkeksi vaille kiritilaa. Se pääsi pian nousemaan toiselle radalle ja ruuna otti lopussa aivan maksimit. 16 Enge Gazell matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Sen kirin terä katkesi nopeasti, mutta tamma ei silti koskaan täysin luovuttanut. Viim. 700 m 16,2. 12 Diamond Bay otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi taustalle, missä se suoritti jatkossa asiallisesti. 4 Smoth Blink kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma taipui selvästi viimeisen takasuoran lopulla. 2 Gulliver Hangover oli 4.sisältä rehellisen riittämätön. 3 Still Counting otti 100 juostuna kärjen tuntumasta ratkaisevan laukan ja ruuna menetti heti mahdollisuutensa. 5 Eloy D´Avignere lähti oikein kankeasti matkaan ja ori putosi takajoukkoihin. Se otti siellä 550 pahan laukan. Ori laukkaili jatkossa kulisseissa hylkäykseen asti. 6 Gooseberry Jam lähti hitaasti matkaan ja tamma juuttui takajoukkoihin 3.radalle, mistä se sai toisen karateen alussa paikan 4.ulkoa. Tamma laukkasi siellä hieman vajaa kierros juostuna pitkäksi. 11 Sweet Surviver laukkasi alkumetreillä pahoin. Tamma otti jatkossa takajoukoissa useita laukkoja ja meni hylkäykseen. 7 Denna oli poissa.
 
Väliajat: 20,5 / 4 - 18,5 / 4 - 17,5 / 4 - 14,5 / 8
 
Nikula 18.5. lähtö6 77335
 
6. Lähtö
 
4 Anaheim Kemp matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 700 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti 450 ennen maalia toiseen ulos. Ruuna nousi 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se ehti lopussa vielä varmaan voittoon. Viim. 700 m 12,7. 1 Quick Petrol kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti reippaalla liekillä. Se tuli hyvin sisään asti, vaikka tulikin aivan lopussa niukasti ohitetuksi. 3 Tut a P juoksi toisessa ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi ja oli lopussa varmasti kolmas. 6 Duquesa juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran lopulla kiriin 3.radalle. Se tuli loppusuoran puolivälissä pahoin häirityksi ja ajautui aivan ulkoradoille, missä tamma tuli lopun juosten. 12 Global Lizzie matkasi lauman hännillä sisäradalla, mistä tamma sai edetä sujuvasti ja se tuli aivan asiallisesti sisään asti. Viim. 1000 m 14,5. 7 Umberto Croft otti alun rauhallisesti ja ruuna matkasi 5.ulkona. Se haparoi siellä pari askelta ensimmäisessä ja toisessa kaarteessa. Sama tapahtui myös 400 ennen maalia. Ruuna tuli lopun asiallisesti. 5 Crystal Eye käynnistyi mukavasti, mutta tamma jäi 3.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se putosi sieltä viimeisen takasuoran lopulla kärjen vauhdista ja tamma putosi taustalle. 10 Global Perfection sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Ruuna antoi sieltä pahoin periksi loppukaarteen puolivälissä. Viim. 400 m 27,8. 9 Yezzir Hanover otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna menetti heti mahdollisuutensa. 2 Bwt Rock And Roll laukkasi lähdössä pitkäksi. 8 Liona otti 100 juostuna ratkaisevan laukan ja tamma menetti heti mahdollisuutensa. Se keskeytti taustalla myöhemmin. 11 Stardust Fibber juoksi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle. Se laukkasi hieman myöhemmin pahoin ja häiritsi samalla pahoin yhtä kanssakilpailijaansa. 
 
Väliajat: 10,0 / 1 - 11,5 / 1 - 16,0 / 4
 
Nikula 18.5. lähtö7 17273
 
7. Lähtö
 
3 Aparis kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma sai vetää alun rauhassa. Se sai toisen kierroksen alkaessa painostajan rinnalleen, mille tamma vastaili helposti ja karkasi lopussa helppoon voittoon. Viim. 800 m 27,5. 8 Vinksahti juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni viimeisen takasuoran lopussa kolmanneksi. Ruuna tuli kirinsä mukavasti maaliin asti ja nappasi lopussa toiset rahat. 10 Vilivillis juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 950 ennen maalia kuolemanpaikalle, missä ruuna vaati vauhtia. Se putosi 100 ennen maalia voittajan kyydistä ja jäi lopussa niukasti kolmanneksi. 12 Tutun Impi lähti normaaliin tyyliinsä rauhassa matkaan ja tamma jäi selvästi lisää. Se matkasi selvästi pääjoukosta jääneenä. Tamma lähti taustalta viimeisellä takasuoralla kiriin 3.radalle ja tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 1100 m 25,3. 13 Takenote juoksi 5.ulkona, mistä ruuna sai kierros juostuna paikan 4.ulkoa. Se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli aivan asiallisesti maaliin asti. 15 Taksvenla matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi toisen kierroksen alkaessa 5.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran lopulla selkään 3.radalle ja tamma tuli lopun tasaisesti. 4 Erehys otti pahan lähtölaukan ja ori jäi taustalle, missä se suoritti jatkossa mukavasti. 11 Ralli- Tähkä matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoralle tultaessa ja se tuli lopun vain tasaisesti. 9 Joutava otti toisessa ulkona ensimmäisen kaarteen puolivälissä pahan laukan ja tamma putosi lauman hännille. Se suoritti jatkossa tasaisesti. Viim. 1700 m 27,0. 5 Eka Mari juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai 950 ennen maalia vetoavun eteensä. Se taipui loppusuoralle tultaessa selvästi. 1 Kömin Lento matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se jäi toisen kierroksen alkaessa 3.ulos. Tamma otti viimeisen takasuoran alussa pahan laukan ja se menetti mahdollisuutensa. 6 Päivän Pokeri matkasi johtavan kannassa, mistä ori antoi periksi viimeisen takasuoran alussa. Viim. 400 m 38,2. 7 Pimun Pimu juoksi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se oli jatkossa varsin vaisu. 2 Eurovaltikka otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna menetti heti pelinsä. 14 Ruiskumestari lähti rauhassa matkaan ja ruuna putosi aivan taustalle. Se sinetöi epäonnistumisensa 250 juostuna tulleella laukallaan. Ruuna keskeytti jatkossa. 
 
Väliajat: 31,0 / 3 - 29,5 / 3 - 24,5 / 3 - 28,5 / 3
 
Nikula 18.5. lähtö8 b02fc
 
8. Lähtö
 
2 Fastoche Thieben matkasi 3.sisällä, mistä ori nousi ensimmäisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Se jäi loppukaarteen alussa kuolemanpaikalle, mistä ori eteni loppusuoralla ylivoimaiseen voittoon. Viim. 700 m 14,7. 11 Adele eteni nopeasti toiseen ulos, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran lopussa kuolemanpaikalle. Se sai kierros ennen maalia paikan uudelleen paikan toisesta ulkoa. Tamma jäi viimeisen takasuoran alussa taas kuolemanpaikalle. Se painui loppukaarteen alussa kärkipaikalle ja oli lopulta varmasti toinen. 3 Superbad pudotti 250 juostuna kuolemanpaikalta johtavan kantaan. Tamma jäi ensimmäisen takasuoran lopussa 3.sisään. Se oli siellä loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma tuli lopun asiallisesti. 4 To The Action juoksi 3.ulkona, mistä tamma jäi toisen kierroksen alkaessa 4.ulos. Se sai viimeisellä takasuoralla edetä toista rataa pitkin ja ruuna eteni loppusuoran alussa kolmanneksi. Se laukkasi 100 ennen maalia lyhyesti, mutta piti kuitenkin neljänneksi. 6 Revolver matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 400 ennen maalia toiselle radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ja tuli lopun tasaisesti. 12 Garriella pääsi ensimmäisen kaarteen lopulla pudottamaan 3.radalta 4.ulos. Tamma seuraili jatkossa keskijoukoista toiselta radalta maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Sundsvik Armani otti 100 juostuna pahan laukan ja ruuna putosi lauman hännille toiselle radalle. Se oli sieltä jatkossa asiallinen. Viim. 1900 m 19,3. 7 Last Tempter juoksi 5.sisällä, mistä ruuna ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 13 Finosåfin juoksi lauman hännillä sisäradalla, missä tamma otti viimeisen takasuoran alun haitariliikkeen johdosta laukan ja menetti samassa mahdollisuutensa. 1 Madonnas Fighter kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 600 juostuna johtavan kantaan. Se laukkasi siellä 850 ennen maalia pitkäksi. 5 No Hard Feelings lähti oikein hitaasti matkaan ja ruuna jäi heti lauman hännille. Se laukkasi taustalla sisäradalla 650 juostuna pitkäksi. 8 Manifican matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai toisen kierroksen alkaessa kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma eteni viimeisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Se jäi loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Tamma laukkasi 350 ennen maalia väsyneen oloisena pitkäksi. 9 Lovely Sunshine lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna painui 600 juostuna kärkipaikalle, missä se laukkasi 850 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 
 
Väliajat: 25,0 / 1 - 22,5 / 9 - 19,0 / 8 - 16,0 / 2
 
Nikula 18.5. lähtö9 fc3eb
 
9. Lähtö
 
12 Svadilfari matkasi lopulta 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni vahvasti ja se nappasi loppusuoralla selvän voiton. Viim. 700 m 14,4. 13 Bewitch Boy juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se jäi loppukaarteen alussa 3.radalle ilman vetoapua missä ruuna puristin lopun tasaisesta taistosta toiseksi. Viim. 1400 m 15,9. 15 Rocknroll Kronos matkasi 5.sisällä, mistä ruuna sai toisen kierroksen alkaessa paikan 4.sisältä. Se eteni viimeisellä takasuoralla 3.sisään. Ruuna nousi viimeisen takasuoran lopulla 3.ulos. Se siirtyi 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli lopun asiallisesti. 14 Titan As matkasi alun 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 10500 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui loppukaarteen alussa kärkipaikalle. Se tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin lopussa niukasti toton ulkopuolelle. 11 Black Maya juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti kierros juostuna selkään 3.radalle. Se jäi 900 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Tamma sai loppukaarteen alussa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se tuli tauko huomioiden asiallisesti sisään asti. 9 To The Beginning matkasi 4..ulkona, mistä tamma lähti 950 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi 300 ennen maalia kiriin aivan ulkoradoille ja tamma tuli lopun asiallisesti. 10 Klaine Maria matkasi lopulta 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se oli seurailemassa sieltä maksimaaliseen sijoitukseen, mutta tamma jäi loppumetreillä vielä hieman vaille kiritilaa. 3 Viva Adriana matkasi 3.sisällä, mistä tamma sai ensimmäisen takasuoran lopulla laukkojen avittamana kärkipaikan hetkeksi haltuunsa. Se luopui paikastaan 800 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Tamma jäi sinne viimeisen takasuoran alussa vaille kiritilaa. Se nousi loppukarateen puolivälissä toiselle radalle ja tamma seuraili lopussa rahasijalle. 5 Bumblebee Laday lähti heti ajamaan 4.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Tammaa otettiin ensimmäisessä kaarteessa kiinni ja se peruutti aivan lauman hännille. Tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se tuli aivan asiallisesti maaliin asti. Viim. 700 m 16,2. 6 Zelda Gowan juuttui heti keskijoukkoihin 3.radan kiertäjäksi, missä tammalla ajettiin ensimmäisellä takasuoralla eteenpäin. Se saikin 800 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Tamma jäi viimeisen takasuoran lopussa johtavan kantaan ja se antoi jatkossa selvästi periksi. 16 Quicknäs seuraili taustalta sisäradalta aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 4 Quick Desire sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, minne tamma jäi viimeisen takasuoran alussa vaille kiritilaa. Se löysi loppukaarteen alussa vapaan väylän, mutta juuri mitään ei enää tapahtunut. 2 Solo Laser juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai kierros ennen maalia vetoavun eteensä. Se taipui toisesta ulkoa selvästi viimeisen takasuoran alussa. 1 Zunami kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma laukkasi 550 juostuna yllättäen pitkäksi. 8 Pops´ Sunrise matkasi johtavan kannassa, missä tamma laukkasi ensimmäisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. 7 Dear Josie oli poissa.
 
Väliajat: 17,0 / 1 - 18,0 / 6 - 16,0 / 6 - 16,5 / 12
 
10. Lähtö
 
8 Novan Voitto matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi kierros juostuna toiselle radalle. Se eteni 850 ennen maalia kakkoskeulaksi. Ori eteni viimeisen takasuoran lopulla kärkihevosen tuntumaan. Se nousi loppusuoran alussa kuolemanpaikalle ja nappasi lopulta ylivoimaisen voiton, kun pahin kanssakilpailija levisi 100 ennen maalia laukalle. Viim. 1000 m 27,7. 11 Karman Kasoliina matkasi aivan taustalla, mistä tamma sai kierros ennen maalia paikan harvassa laumassa viidentenä. Se säilytti oman vauhtinsa mukavasti ja peri lopussa useiden laukkojen avustamana toiset rahat. Viim. 1200 m 30,0. 5 Disain matkasi harvassa jonossa kolmantena, mistä tamma eteni kierros juostuna toiseksi. Se otti toisen kierroksen alkaessa laukan ja menetti asemiaan. Tamma tuli lopun laukasta selvittyään asiallisesti. Viim. 800 m 29,6. 4 Liiseriina otti 50 juostuna pahan laukan ja tamma putosi taustalle. Se suoritti siellä jatkossa asiallisesti. 7 Vähän Häävimpi seuraili 3-4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Topias Rok pysyi taustalla koko matkan ajan. Sai kuitenkin vielä rahaa, sillä kaikki maaliin päässeet saivat laukkojen sävyttämässä lähdössä. 1 Aristokraatti kiihdytti heti kärkipaikalle,missä ori veti tasaisesti kiihtyvällä tahdilla. Se irtosi toisella kierroksella yhden kanssakilpailijan kanssa todella paljon muista, mutta päätössatasen laukka vei vähintään toiset rahat. 2 Rautaneiti matkasi johtavan kannassa, missä tamma laukkasi puolimatkassa pitkäksi. 3 Yrjänän Mohikaani laukkasi lähdössä pitkäksi. Ruuna kulki jatkossa hylättynä asiallisesti. 6 Nurmon Neito laukkaili keskijoukoissa hylkäykseen ensimmäisellä takasuoralla. 9 Helkan Terttu matkasi harvassa jonomuodostelmassa kuudentena. Tamma eteni viimeisen takasuoran puolivälissä kolmanneksi. Se laukkasi kuitenkin hieman ennen maalia ja totosijoitus vaihtui hylkäykseen. 
 
Väliajat: 36,5 / 1 - 34,5 / 1 - 30,0 / 1 - 29,0 / 8
 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen