Juoksuselostus T76 7. 7. 2018

ANikula 7. 7. Lähtö 1 9b1d5

1. Lähtö
 
6 Aiheen Juhannus matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se painui siitä 700 juostuna kärkipaikalle ja hallitsi siitä vaivatta maaliin saakka. 5 Myytti laukkasi lähdössä ja tamma putosi keskijoukkoihin. Se lähti pian kiertämään 3.rataa eteenpäin ja tamma sai toisessa kaarteessa paikan toisesta ulkoa. Se lähti sieltä 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma sai viimeisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa ja se oli siitä varmasti toinen. Viim. 2000 m 28,2. 13 Rallan Salama matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla. Ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua ja se tuli hyvin maaliin asti. Viim. 1000 m 28,0. 3 Marotte painui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma jäi 700 juostuna johtavan kantaan, mistä se oli lopussa tasainen neljäs. 9 Taifun tuli 4.sisältä asiallisesti maaliin asti. 12 Pimun Pimu matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi toisen kierroksen alkaessa toiselle radalle. Se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Tamma tuli lopun asiallisesti. 1 Hurja Unelma jäi kärkipaikalta 450 juostuna johtavan kantaan. Tamma jäi 700 juostuna 3.sisään. Se ei loppusuoran alussa pitänyt selkäänsä, mutta tamma jäi silti aivan lopussa vähintään tekniseen pussiin. 11 Kukkarosuon Matti otti 50 juostuna laukan ja ruuna menetti asemiaan. Se otti 100 juostuna uuden pahemman laukan. Ruuna kulki jatkossa taustalla mukavasti. 8 Golda Maria seuraili keskijoukoista toiselta radalta tasaisesti maaliin asti. 7 Vilmai nousi sisäradan jonosta kierros juostuna kuolemanpaikalle. Se otti viimeisen takasuoran alussa lyhyen laukan ja tamma putosi pääjoukon hännille. Se tuli lopun vain tasaisesti. 2 Ruiske otti 100 juostuna kuolemanpaikalta pahan laukan ja tamma putosi taustalle sisäradalle. Se taipui siellä jo kierros ennen maalia. 10 Mylverin Yrjö matkasi takajoukoissa toisella radalla, mistä ruuna lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 550 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Ruuna laukkasi siellä loppusuoran alussa pitkäksi. 4 Tutun Tarina oli poissa. 
 
Väliajat: 35,0 / 3 - 32,5 / 6 - 29,5 / 6 - 29,0 / 6
 
ANikula 7. 7. Lähtö 2 fc3ea
 
2. Lähtö
 
2 American Idol matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi loppusuoralle tultaessa toiselle radalle ja se nappasi lopussa helpon voiton. Viim. 400 m 12,3. 3 Por Nie Rock matkasi 3.ulkona, mistä ruuna kiertyi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se oli sieltä lopussa varmasti toinen. 8 M. T. Illustrions matkasi toisessa ulkona, missä tamma ei viimeisellä takasuoralla pitänyt selkäänsä, mutta se tuli kuitenkin loppua pirteästi ja ehti linjalla kolmanneksi. 7 Handsome Knight kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai kierros juostuna kirittäjän rinnalleen. Se tuli hyvin loppusuoran puoliväliin asti, minkä jälkeen ruuna antoi lopussa ymmärrettävästi hieman periksi. 4 Titane Nordque eteni nopeasti kuolemanpaikalle, missä ruuna aloitti kierros juostuna kärkihevosen painostuksen. Se pudotti loppukaarteen puolivälissä sisäradalle, missä ruuna tuli lopun tasaisesti. 9 Walk a Mile seuraili maksimaaliseen sijoitukseen juostuaan pääosin 3.sisällä. 5 Crazy Valley seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Slide To Third otti ensimmäisen kaarteen alussa pahan laukan ja ori jäi ratkaisevasti. Se suoritti jatkossa asiallisesti. 1 Edlance oli poissa. 
 
Väliajat: 13,5 / 7 - 15,0 / 7 - 15,0 / 7 - 13,0 / 2
 
ANikula 7. 7. Lähtö 3 2a2b6
 
3. Lähtö
 
10 She Is Cecilia juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 350 ennen maalia toiselle radalle. Se mahtui loppusuoran puolivälissä nousemaan kiriin aivan ulkoradoille ja tamma kiri iloisesti varmaan voittoon. 3 Take Me With You matkasi 3.ulkona, missä ruuna oli viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Vapaa väylä löytyi 350 ennen maalia ja se siirtyi 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna ehti linjalla toiseksi. 2 Global Treasure kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori veti vauhdilla. Se tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin päätösmetreillä kolmanneksi. 4 Tribestream juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai 500 juostuna vetoavun eteensä. Se lähti 350 ennen maalia toisesta ulkoa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 1 Uberta Jet matkasi johtavan kannassa, mistä tamma ei saanut lopussa kiritilaa. 5 Cousin Evert kiertyi puolikas juostuna 3.radalta kuolemanpaikalle. Ruuna antoi siitä päätössatasella hieman periksi, mutta esitys oli kuitenkin aivan hyvä. 12 Big Tuna matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi loppukaarteessa toiselle radalle. Se oli siellä vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun asiallisesti. 6 Titan As oli 4.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 11 Rose´s Nella juoksi 5.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle. Se tyytyi lopussa seurailuun. Viim. 700 m 16,2. 9 Quick Petrol otti 3.sisältä aivan maksimit. 7 Essi Van Press juuttui 3.radan kiertäjäksi, missä tamma antoi loppukaarteessa ymmärrettävästi periksi. 8 Noble Heart Nova otti alun rauhassa ja ruuna juoksi 6.ulkona, missä se laukkasi puolikas juostuna pahoin ja menetti pelinsä. 
 
Väliajat: 10,0 / 2 - 12,5 / 2 - 16,0 / 10
 
ANikula 7. 7. Lähtö 4 76b41
 
4. Lähtö
 
10 Unite´ Gams matkasi alun 4.ulkona, mistä ruuna lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 700 juostuna kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää haluamaansa tahtia ja se nappasi lopussa reippaalla lopetuksellaan selvän voiton. 3 Keep Calm kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 650 juostuna ja se jatkoi johtavan kannassa. Ruuna oli sieltä lopussa varmasti toinen, kun yksi edellä ollut kanssakilpailija levisi laukalle. 1 Digital Passport juoksi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Kirikaista aukeni sieltä loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen se tuli lopun asiallisesti. Ohittaminen oli vain kovassa lopetuksessa lähes mahdotonta. 8 Sultan Journey juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi 350 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 700 m 11,9. 9 Kiara Ale juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin isoin terä katkesi loppusuoran alkuun, mutta tamma tuli silti asiallisesti maaliin asti. 6 Mucho Macho Man seuraili 4.sisältä maksimisijoitukseen. 5 Dark Alley pudotti 3.radalta ensimmäisen takasuoran alussa hieman ahtaan oloisesti toiseen ulos, mistä ruuna taipui loppukaarteessa ja se otti lopussa aivan maksimit. 7 Winter Amiraal otti 200 juostuna 3.radalla laukan ja ori putosi lauman hännille sisäradalle. Se nousi kierros ennen maalia 5.ulos. Ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Sen kiri katkesi 300 ennen maalia tulleeseen uuteen pahaan laukkaan. 12 Blady Saga ei vain riittänyt lopussa juostuaan 5.sisällä. 2 All In Laddie juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, missä se tyytyi keulahevosen rauhalliseen vauhtiin. Ori oli vielä tiukasti mukana kärkitaistossa, kun se otti loppusuoran alussa laukan ja meni hylkäykseen. 4 Aleksi laukkasi ensimmäisessä kaarteessa pitkäksi. 11 Kemas Beauty oli poissa. 
 
Väliajat: 16,0 / 3 - 18,5 / 10 - 20,0 / 10 - 11,0 / 10
 
ANikula 7. 7. Lähtö 5 b32ed
 
5. Lähtö
 
5 Right Broline eteni 3.radalta ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Ori painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se sai vetää jatkossa oikein sopuisasti ja ori otti reippaalla lopetuksellaan selvän voiton. Viim. 700 m 11,1. 7 Global Solidarity kiertyi 3.radalta puolikas juostuna kuolemanpaikalle. Ruuna tuli siitä umpirehellisesti maaliin asti ja oli lopussa varmasti toinen. 1 Wicasa Sioux kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui ensimmäisen takasuoran lopussa. Nousi loppusuoran puolivälissä johtavan kannasta kiriin 3.radalle ja se oli hyvä kolmas. 12 Miss Golden Quick juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle radalle. Se oli siellä jatkossa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma tuli lopun hyvin. Viim. 700 m 10,1. 6 Ambrogio juoksi 5.ulkona, mistä ruuna nousi 300 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 3 Carro´s Gift sai kuolemanpaikalle ensimmäisen takasuoran puolivälissä vetoavun eteensä. Ori seuraili toisesta ulkoa lopussa maksimisijoitukseen. 2 Cousin Bowl otti 3.sisältä maksimit. 10 Zumurella juoksi 4.sisällä, mistä tamma ei saanut lainkaan kiritilaa. 11 Gold Narva matkasi 6.ulkona, mistä ori lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai viimeisen takasuoran puolivälissä selkiä eteensä. Ori ei juurikaan näyttänyt taustalta kirivän, mutta se tuli kuitenkin viimeisen kierroksen 12,6. 8 Star To Be Loved oli lauman hänniltä sisäradalta kirivaiheessa mahdottoman tehtävän edessä. 4 El Dirtyman matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi nopeasti ja ruuna palasi takaisin toiselle radalle ottaen lopussa maksimit. 9 Lovetown juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 350 enne maalia kiriin aivan ulkoradoille, mutta ohituksia ei tapahtunut. 
 
Väliajat: 15,5 / 5 - 17,0 / 5 - 14,0 / 5 - 10,5 / 5
 
ANikula 7. 7. Lähtö 6 2aee1
 
6. Lähtö
 
7 Polara käynnistyi mukavasti ja ruuna painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se sai jatkossa vetää oikein sopuisasti ja ruuna piti reippaalla lopetuksellaan niukkaan, mutta hallittuun voittoon. 4 Metkutus matkasi alun 3.sisällä, mistä ori nousi 2200 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se aloitti keulahevosen rummuttamisen vasta loppukaarteessa ja ori haastoi voittaneen lopussa tiukasti. Viim. 700 m 22,6. 6 Rapin Aatos juuttui ensimmäisen takasuoran alussa 4.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Ori sai 2200 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Se oli sieltä lopussa aivan hyvä kolmas. 2 Vixen matkasi pääosin 3.sisällä, mistä ori sai vapaan radan vasta loppusuoralla ja nouseminen oli 20- vauhdeissa mahdotonta. 5 Tuikun Poju matkasi 3.ulkona, mistä ruuna nousi loppusuoran alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua ja se tuli lopun asiallisesti. 3 Pikkukahveli kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 400 juostuna johtavan kantaan. Se oli sieltä lopussa kovassa lopetuksessa haparoivalla ravilla vain tasainen. 1 A. T. Visku laukkasi lähdössä lyhyesti ja ori matkasi 4.sisällä. Se tuli siellä reippaassa lopetuksessa porukan mukana maaliin asti. 
 
Väliajat: 23,0 / 7 - 26,5 / 7 - 29,5 / 7 - 21,0 / 7
 
ANikula 7. 7. Lähtö 7 0f03f
 
7. lähtö
 
3 A Lala Lala Long matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi 1100 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se painui loppusuoran puolivälissä kärkipaikalle ja tamma otti lopussa hallitun voiton. Viim. 700 m 14,1. 16 Anni Sue matkasi 3-4.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä vahvasti sisään asti ja ehti lopussa puolittain voittaneen rinnalle. Viim. 700 m 12,7. 7 Chicotte Chic nousi puolikas juostuna sisäradan jonosta 5.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Tamma sai 1100 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Se oli sieltä asiallinen kolmas. 1 American Dream sai vetää kärkipaikalla oikein sopivasti, mutta tamma antoi silti loppusuoralla hieman periksi ja oli tasainen neljäs. 8 Erika Nyx matkasi 5-6.sisällä, mistä tamma lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle. Se tuli lopun asiallisesti. 12 Viva Adriana juoksi 7.sisällä, mistä tamma nousi kierros ennen maalia 6.ulos. Se lähti sieltä 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tamma tuli lopun terävästi. Viim. 400 m 11,5. 5 Quastella matkasi 3.sisällä, mistä tamma sai kierros ennen maalia paikan johtavan kannasta. Se otti sieltä lopussa aivan maksimit. 6 Ilves Laukko seuraili 4-5.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 11 Expanse´s Hope matkasi toisessa ulkona, mistä tamma jäi 1100 ennen maalia 3.ulos. Se otti sieltä lopussa maksimit. 2 Elenasine juoksi 3-4.sisällä, mistä tamma ei vain riittänyt lopussa. 10 Every Reasons otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 4 Ditchback Dear otti ratkaisevan lähtölaukan ja tamma menetti heti pelinsä. 9 Amorce Savage laukkasi lähdössä ja jatkossa taustalla useasti uudelleen. Tamma meni lopulta hylkäykseen. 13 Boadicea laukkasi lähdössä ja tamma ajautui samassa sisäradalle jääden todella paljon. Se meni hylkäykseen tuosta radalta poistumisesta. Tamma kulki jatkossa taustalla hylättynä mainiosti ja osoitti olevansa kunnossa. Viim. 2300 m 16,0. 14 Omega Leader juoksi 4.ulkona, missä se laukkasi loppukaarteessa lyödyn oloisena pitkäksi. 15 Miss Summer Star oli poissa. 
 
Väliajat: 20,0 / 1 - 20,5 / 1 - 18,5 / 1 - 13,0 / 3
 
ANikula 7. 7. Lähtö 8 c9e71
 
8. Lähtö
 
2 Viktor Kärppä kiihdytti helposti kärkipaikalle, missä ori sai jatkossa vetää sopuisasti ja se otti lopussa helpon voiton, kun pahin kanssakilpailija levisi hieman ennen maalia laukalle. Viim. 700 m 21,6. 5 A. T. Veeti eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori tuli umpirehellisesti maaliin asti. 4 Joriini juoksi 3.sisällä, missä ori oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen se tuli lopun hyvin. Viim. 700 m 20,9. 1 Wauhti jäi 200 juostuna johtavan kantaan, mistä ruuna oli aivan hyvä neljäs. 8 Veeran Poika matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 21,1. 11 Kukan Tutu eteni nopeasti toiseen ulos, mistä ruuna lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle. Se tuli lopun tasaisesti. 6 Larvan  Hurmos otti 300 juostuna 3.radalla kärjen rinnalla laukan ja ori putosi lauman hännille, missä se oli jatkossa asiallinen. 3 Iinan Maestro juoksi 3.ulkona, mistä ruuna putosi loppukaarteessa kärjen kyydistä ja otti lopussa aivan maksimit. 7 Hevillä ei vain riittänyt lopussa 6.ulkoa lainkaan. 9 Kobardi matkasi 4.sisällä, missä ruuna laukkasi loppusuoran puolivälissä pitkäksi. 10 Lumi- Masi juoksi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni oikein vahvasti, mutta orin voittotaisto vesittyi hieman ennen maalia tulleeseen laukkaan. 
 
Väliajat: 22,0 / 2 - 25,0 / 2 - 27,0 / 2 - 20,5 / 2
 
ANikula 7. 7. Lähtö 9 81657
 
9. Lähtö
 
8 Kunnan Tähti juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi 1200 ennen maalia 4.ulos. Se pudotti pian takaisin sisäradalle. Tamma nousi 400 ennen maalia toiselle radalle ja loppusuoralle tultaessa kiriin aivan ulkoradoille. Se kiri lopussa vielä varmaan voittoon. Viim. 700 m 27,6. 13 Morison laukkasi lähdössä lyhyesti ja ruuna menetti asemiaan. Se sai toisessa kaarteessa paikan 6.ulkoa. Ruuna lähti sieltä 1200 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli oikein hyvin maaliin saakka. Viim. 3100 m  28,0. 4 Tähtihotti nousi 5.sisältä 2400 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna sai 1550 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Se oli sieltä lopussa aivan hyvä kolmas. 15 Jumiini juoksi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1400 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna teki jatkossa mukavan esityksen. 14 Tarun Tykki matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 1050 ennen maalia kuolemanpaikalle ja antoi samassa kärkihevoselle kovaa painetta. Ori painui 550 ennen maalia kärkipaikalle ja näytti loppusuoran alussa varmalta voittajalta, mutta päätössatasella matka painoi ja se taipui vielä toton ulkopuolelle. 6 Rojaali sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan johtavan kannasta, missä ori ei viimeisen takasuoran kovassa vauhdissa pitänyt paikkaansa. Se säilytti kuitenkin oman vauhtinsa ja tuli aivan juosten maaliin asti. 3 Uusi- Valtsu lähti rauhassa matkaan ja ori juoksi lopulta 4.ulkona. Ori lähti sieltä 1250 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi kierros ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Orin kirin terä katkesi loppukaarteessa, mutta se säilytti kuitenkin oman vauhtinsa maaliin asti. 1 Novan Voitto kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 550 ennen maalia paineen alla johtavan kantaan. Se antoi jatkossa hieman periksi. 5 Eelis Halm sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna jäi ensimmäisen kaarteen lopulla 3.sisään. Se nousi 1100 ennen maalia 3.ulos. Ruuna taipui sieltä viimeisellä takasuoralla ja putosi lopussa aivan taustalle. 11 Myrsky- Ralli juoksi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se antoi loppukaarteessa selvästi periksi. 2 Onon Nopsahotti lähti haparoiden matkaan ja ruuna laukkasi 150 juostuna pitkäksi. 10 Vaarao matkasi alun keskijoukoissa toisen radan vetojuhtana. Ruuna sai 650 juostuna vetoavun eteensä. Se lähti toisesta ulkoa 1800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna sai 1550 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Se laukkasi siinä 1070 ennen maalia yllättäen pitkäksi. Ruuna tuli lopun taustalta vielä vahvasti ulkoratoja pitkin ja oli maalissa hylättynä neljäs. Viim. 800 m 26,6. 16 Riipinen lähti taustalta asiallisesti, mutta 550 juostuna tullut laukka pudotti orin aivan hännille. Se lähti 1700 ennen maalia lauman hänniltä kiriin 3.radalle, mutta ori menetti samassa rytmiään ja se putosi taas aivan viimeiseksi. Ori kulki jatkossa taustalla asiallisesti, mutta se otti vielä loppusuoralla uuden laukan, mihin ori menetti rahasijan. 7 Heikkalan Pehtoor, 9 N. P. Turbo ja 12 Vilivillis olivat poissa.
 
Väliajat: 31,5 / 1 - 32,5 / 1 - 29,5 / 1 - 31,5 / 8
 
 ANikula 7. 7. Lähtö 10 24067
 
10. Lähtö
 
1 William Birdland jäi alussa johtavan kantaan, mistä ori nousi ensimmäisessä kaarteessa kuolemanpaikalle. Se painui siitä puolikas juostuna kärkipaikalle. Ori sai jatkossa vetää oikein sopuisasti ja se piti lopun reippaalla lopetuksellaan hallittuun voittoon. 9 Strait Iron matkasi alun aivan lauman hännillä, missä ruuna matkasi toisessa ulkona. Se eteni 1300 juostuna kärjen tuntumaan toiseen ulos. Ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 400 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 800 m 11,5. 5 Elliot Boko peruutti ensimmäisen takasuoran puolivälissä toiselta radalta 7.sisään. Se nousi kierros juostuna 3.ulos. Ruuna lähti sieltä 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli hyvin maaliin asti. Viim. 400 m 12,5. 6 Elliot Web juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä takajoukoissa toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna eteni 1200 juostuna kärkihevosen kupeelle, mistä se putosi loppukaarteessa kärkiparin kyydistä, mutta ruuna säilytti kuitenkin oman vauhtinsa maaliin saakka. Viim. 1000 m 13,5. 7 Hurrikane Jonny K. nousi 6.sisältä 1650 ennen maalia 4.ulos. Ruuna lähti loppusuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 700 m 12,1. 3 Valentin Laday kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 450 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Se putosi loppukaarteessa kärjen vauhdista ja ruuna seuraili lopussa tasaisesti maksimaaliseen sijoitukseen. Viim. 400 m 14,5. 2 L Dees Maggiesbest juoksi 4.sisällä, minne tamma jäi viimeisen takasuoran lopulla vaille kiritilaa. Vapaa väylä löytyi vasta loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen se tuli lopun selvästi sijoitustaan paremmin. 4 Lago Negro matkasi 3.sisällä, mistä ruuna otti aivan maksimit. 10 Frans G juoksi 5.sisällä, mistä ruuna ei kovassa lähdössä riittänyt lopussa. Viim. 700 m 15,3. 8 Gambino Degato oli poissa.
 
Väliajat: 14,0 / 1 - 17,5 / 1 - 17,5 / 1 - 12,0 / 1
 
ANikula 7. 7. Lähtö 11 77170
 
11. Lähtö
 
4 Starzinner juuttui ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi lopussa vahvasti niukkaan, mutta hallittuun voittoon. Viim. 800 m 11,4. 10 Bret Boko matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä oikein rehellisesti maaliin asti ja ehti lopussa aivan voittaneen tuntumaan. Viim. 700 m 10,4. 12 Chief Orlando lähti 5.ulkoa viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ori siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4-5.radalle ilman vetoapua ja se tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 09,4. 2 Celebrity Lane matkasi toisessa ulkona, missä ruuna oli pitkään vailla kiritilaa. Se pääsi loppusuoran puolivälissä pudottamaan sisäradalle ja tuli lopun hyvin. 9 Tango Vang juoksi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 550 ennen maalia 3.ulos. Se oli siellä jatkossa loppukaarteessa vailla kiritilaa. Ruuna löysi loppusuoran puolivälissä vapaan radan ja se tuli lopun terävästi. Viim. 700 m 11,0. 5 Camelot Sisu sai 250 juostuna paikan johtavan kannasta, mistä ori sai kiritilaa vasta 50 ennen maalia ja voimat jäivät tuleviin koitoksiin. 3 D. D. ´s Hitman lähti rauhassa matkaan ja ruuna haparoikin 200 juostuna lyhyesti. Se otti puolikas juostuna keskijoukoissa 3.radalla vauhtia pois ja ruuna peruutti lauman hännille 6.sisään. Se nousi sieltä loppusuoralla toiselle radalle ja ruuna siirtyi 100 ennen maalia kiriin ulkoradoille tullen hienosti maaliin asti. 11 Victory Bonsai juoksi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se tuli aivan juosten maaliin asti, vaikka jäikin lopussa rahasijojen ulkopuolelle. Viim. 700 m 10,9. 1 Big Sky Hurricane kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää aika sopuisasti, mutta se antoi kuitenkin päätössatasella selvästi periksi. 7 Edward Ale lähti ulkoa mukavasti ja ruuna pääsi ensimmäisen kaarteen lopulla pudottamaan 3.sisään. Se jäi sinne käytännössä täysin vaille kiritilaa, vaikka ruuna pääsikin 50 ennen maalia nousemaan toiselle radalle, mutta mahdollisuudet olivat jo menneet. 6 Not Afraid juuttui ensimmäisessä kaarteessa 3.radan kiertäjäksi, missä ruunalla peruutettiin puolikas juostuna sisäradalle hännille. Se nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 4.ulos, mistä ruuna taipui 300 ennen maalia selvästi. 8 Falcon Håleryd otti alun rauhassa ja sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan 6.ulkoa. Ruuna lähti sieltä viimeisellä takasuoralla selkiin 3.radalle. Se oli loppusuoran alussa juuri nousemassa kiriin aivan ulkoradoille, mutta ruuna laukkasi samassa ja menetti mahdollisuutensa. 
 
Väliajat: 10,0 / 1 - 12,5 / 1 - 11,5 / 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen