Lounasravit 5.10.2018

 

SILLANKORVAN ULJAS lähti 40 metrin takamatkalta rauhallisesti matkaan, mutta pääsi toisessa kaarteessa kuudenteen pariin ulos, mistä se aloitti hyökkäyksensä viimeisen takasuoran alussa. Kierros jäljellä kärkipaikan vallannut VAPUN VOITTO näytti karkaavan voittoon, mutta oli aseeton, kun Sillakorvan Uljas liiteli viimeiset 700 metriä 27,0-vauhdilla. MAREKO ravasi 3.-2. ulkona selvästi kärjen takana ja kiri asiallisesti. SINILEE jäi viim. takasuoralla 5. sisälle pussiin ja kiri tilaa saatuaan pirteästi. VIRKUN HOHTO ravasi sisäradalla toisena kolmantena ja sinnitteli viidenneksi. NOUMANI puristi 5. ulkoa kuudenneksi. LAKSIINA laukkasi lähdössä ja jäi hännille, missä tuli lopun tasaisesti. MARIN TASE laukkasi lähdössä ja jatkoi 4. ulkona, missä tuli lopun tasaisesti. PIMPULAN PAROON ravasi 4. sisällä ja tyytyi seuraamaan. TÄHTI-TUULIKKI laukkasi 1. kaarteessa, jatkoi 2. ulkona ja toisella ilman vetoapua, mistä väsyi viim. takasuoralla. ALEKSIN ILO kiihdytti johtoon, sai 3. puolikkaalla prässiä ja jäi 1000 jäljellä 2. ja 500 jäljellä 3. sisälle, missä laukkasi 450 jäljellä. PIKKU-IRENE laukkasi lähdössä ja 1. kaarteessa. Kiersi kolmatta ja laukkasi kierros jäljellä kärjen tuntumasta. SILLANKORVAN TOIVO oli poissa. TULI ROLS oli poissa.

Väliajat: 41,0/Aleksin Ilo 38,0 32,0/Vapun Voitto 32,0

 

 

TIGER VICE nappasi helposti johtopaikan, mistä vastaili varmaan voittoon. DITCHBACK DUKE kamppaili johtavan rinnalta toiseksi vain niukasti voittajalle häviten. DRIVERLANE lähti viim. takasuoralla 6. ulkoa nousuun ja jyräsi mukavasti totoon. COSMOS PLAYGIRL hyökkäsi 800 jäljellä 4. ulkoa ja jyräsi neljänneksi. MOUNTAIN SELMA käynnistyi hitaasti ja jäi hännille, missä punnersi asiallisesti viidenneksi. HECTOR STAR kiersi kolmatta ja pääsi kierros jäljellä 2. ulos, mistä jaksoi kuudenneksi. FASTOCHE BEYONCE laukkasi 850 jäljellä 5. ulkoa. CELESTE BEYONCE väsyi viim. takasuoralla 3. sisältä. GIOVAN STAR nappasi keulat, mutta jatkoi 1600 jäljellä 2. sisällä, mistä väsyi päätöspuolikkaalla pahoin. FANCY CREEK laukkasi pahoin lähdössä. CANKUS TROTTEUR laukkasi viim. takasuoran alussa 3. ulkoa. MICO ROFF oli poissa.

Väliajat: 19,0/Giovan Star19,5/Tiger Vice 18,0 17,0

 

 

M.T.KOPITAR hyökkäsi avauskierroksen lopussa neljännestä ulkoparista kolmannelle radalla ja eteni viimeisen takasuoran lopussa johtavan rinnalle, mistä se käänsi kilpailun varmasti edukseen. CANKUS THUNDERBALL siirtyi 1300 jäljellä johtavan takaa 2. ulos, mistä spurttasi loppusuoralla sisärataa pitkin kakkoseksi. SILENT jäi viim. takasuoralla johtavan taakse pussiin ja vajosi hännille, mutta kiri tilaa saatuaan pirteästi. PINK FLOYD ravasi 5.-4. ulkona. Lähti päätöskierroksen alussa selässä kolmannelle ja puristi asiallisesti neljänneksi. DIRK DIGGER SISU jäi kolmannelle ja pakitti 2. kaarteessa 7. ulos, mistä kiri asiallisesti. ABSOLUT ARCTICA lähti päätöskierroksen alussa 4. ulkoa kolmannelle ja kiri tasaisesti. BASSWOOD GROVE matkasi 3. ulkoa, eikä pystynyt parantamaan lopussa. GREYTAIL ERIC siirtyi viim. takasuoran lopussa johtavan rinnalta keulaan, mistä väsyi loppusuoralla. FONSECA BOKO veti avauskierroksen vauhdilla ja väsyi viimeisellä takasuoralla pahoin. HIGH PROFILE oli poissa. NELLE KAVAT oli poissa. BWT ROCK AND ROLL oli poissa.              

Väliajat: 13,5/ Fonseca Boko 16,0 22,0 16,0/ M.T.Kopitar

 

 

ELZAR CREEK piti johtopaikan, sai rauhoittaa toisella puolikkaalla vauhtia ja hallitsi 16-vauhtista kirikierrosta. DIABLO STAR nousi loppusuoran alussa johtavan takaa ulos ja kiri hyvin. AMAZING CAPTOR nousi viim. takasuoralla 3. sisältä ulos ja kiri asiallisesti. PIOUS DONATION jäi lähtökiihdytyksessä kolmannelle ja pakitti 1. takasuoran alussa 7. ulos. Nousi 1300 jäljellä kolmannelle ja jyräsi pitkän kirinsä päätteeksi neljänneksi. ANDY STAR eteni 4. sisältä kiertämättä viidenneksi. NORTHERN STAR nousi päätöskierroksen alussa 5. ulkoa kolmannelle, muttei edennyt. STARLING CHICK väsyi päätöspuolikkaalla johtavan rinnalta. FEELING FOREVER lähti päätöskierroksen alussa 3. ulkoa kolmannelle, muttei jaksanut nousta rahoille. ARTHURE hyökkäsi 1100 jäljellä 4. ulkoa kolmannelle. Eteni aluksi hyvin, mutta alkoi viim. takasuoralla jäädä. STELLA UNICA ravasi 2. ulkona. Ei pystynyt viim. takasuoralla pitämään paikkansa ja laukkasi. ADELEE siirtyi viim. takasuoralla 6. ulkoa 4. sisälle, missä laukkasi viim. kaarteessa. LUCKU BARONESS oli poissa.              

Väliajat: 16,0/Elzar Creek 19,0 15,0 17,0

 


SHINNY BOSS nappasi sisäradalta johtopaikan ja vastaili siitä varmasti haastajilleen. DISEL DEGATO hyökkäsi 650 jäljellä 2. ulkoa ja jyräsi kakkoseksi. BLUE PEARL seurasi johtavan takana kolmanneksi. KAT'S COMMANDER siirtyi päätöspuolikkaan alussa 3. sisältä 2. ulos, mistä se spurttasi loppusuoralla kolmatta rataa tototaistoon. QUEENSLAND kiersi kolmatta ja pääsi 1. takasuoran alussa 3. ulos. Menetti viim. takasuoralla väsyvän takana asemiaan. Nousi viim. kaarteen alussa ulos ja kiri asiallisesti. COUNT RIGEL oli 4. sisältä tasainen. HEADY HUNTER laukkasi pahoin lähdössä, mutta revitti 1. takasuoran alussa 5. sisälle. Nousi viim. takasuoralla ulos ja kiri tasaisesti. ALI BABA RAJMAR nousi viim. takasuoralla 4. sisältä ulos, muttei parantanut. ON VA VOIR väsyi johtavan rinnalta yhdeksänneksi. ERMITE laukkasi ennen lähtölinjaa ja jäi ratkaisevasti. INDYANA POLISS ja JOHNNY ENGLISH olivat poissa.

Väliajat: 15,0/Shiny Boss 17,5 19,0 15,5

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen