Magic Monday 15.10. 2018

Lähtö 1

MENOKS ei ollut alussa kaikkein nopeimpia, mutta haki avauspuolikkaan jälkeen johtopaikan. Se sai sen jälkeen rauhoittaa vauhtia, ja kun päätöskierros tultiin 23:n pintaan, muista ei ollut uhkaajiksi. MYSTEERIO ravasi toisella ilman vetoapua ja jyräsi vahvasti kakkoseksi. R.R. SAMU painui ensimmäisessä kaarteessa keulaan, mutta jatkoi 1500 jäljellä 2. sisällä, mistä tsemppasi totoon. TAKSVENLA siirtyi 1200 jäljellä 5. sisältä 2. ulos, mistä puristi neljänneksi. TURON LINDA ravasi 3. sisällä ja putosi päätöspuolikkaalla kärjen kelkasta. AATSI väsyi viim. takasuoralla 4. sisältä. I.P. MUSKOTTI laukkasi lähtösuoran päässä.

Väliajat: 24,0/R.R. Samu26,0/Menoks 24,0 23,0

 Lähtö 2

FLOYD KENWOOD piti kovassa avauksessa johtopaikan, mistä nappasi helpon voiton. TAIGO BLESSED lähti kovaa, muttei päässyt keulaan ja pakitti 1250 jäljellä 2. sisälle, missä sinnitteli kakkoseksi. PINKY TOE hyökkäsi 700 jäljellä 5. ulkoa kolmannelle ja kiri vahvasti totoon. VANILLA PRICE lähti 600 jäljellä 4. ulkoa selässä kolmannelle ja kiri hyvin. AMAZING CAPTOR nousi loppusuoran alussa 2. ulkoa ulos ja työntyi viidenneksi. ELLEN RAY hyökkäsi 600 jäljellä kolmannelle ja jaksoi kuudenneksi. LIKE A VITTORIA jaksoi 3. sisältä seitsemänneksi.  ANDY STAR oli 4. sisältä tasainen. BENON SAFIRO ravasi 5. sisällä, eikä päässyt tulemaan lopussa vapaasti. EVI ravasi 1. kaarteen laukan jälkeen 7. sisällä ja kiri tasaisesta. SILBERN OLIVER väsyi loppusuoralla johtavan rinnalta. PREMCOS LADY laukkasi 1. kaarteessa kärjen rinnalta. Jatkoi 6-5. sisällä. Nousi viim. takasuoran lopussa toisella ja laukkasi loppusuoran alussa.

Väliajat: 11,5/Floyd Kenwood 15,5 14,0

Lähtö 3 

VIEKRA lähti omaa vauhtiaan, mutta jatkoi 2000 jäljellä 2. sisällä. Nousi 300 jäljellä kolmannelle ja spurttasi selvään voittoon. PÄIVÄN POKERI nousi loppusoran alussa 3. sisältä kolmannelle ja työntyi kakkoseksi. CORINNA painui 2000 jäljellä keulaan. Veti vauhdilla ja kesti kolmanneksi. VARSOVA jäi 900 jäljellä toiselle ilman vetoapua, mistä puristi neljänneksi. LAKAN LEIJA oli taustalla pitkään pussissa ja kiri tilaa saatuaan lujaa. APARIS laukkasi lähdössä ja jatkoi 3. ulkona, mistä puristi viidenneksi. ROJAALI laukkasi lähdössä ja jäi taustalle, missä kulki mallikkaasti. WARRE ravasi 4. ulkona, eikä pystynyt parantamaan lopussa. NOPSA PALMA laukkasi 1. kaarteessa, kierteli kolmatta ja väsyi ymmärrettävästi. WINSINNATTI väsyi 4.sisältä. ELLIN KARAMELLI laukkasi 900 jäljellä toiselta ilman vetoapua. LOIKKAR laukkasi lähdössä.

Väliajat: 26,0/Viekra27,0/Corinna 30,0 28,0

 Lähtö 4

M.T. KOPITAR kesti hienosti vaativan juoksun ja runttasi johtavan rinnalta niukkaan mutta varmaan voittoon päätöskierroksen sujuessa 13:n pintaan. DON PESCADOR painui 1600 jäljellä keulaan. Piti hyvin vauhtinsa ja jäi niukasti toiseksi. KAT'S COMMAND siirtyi 700 jäljellä 4. sisältä 3. ulos, mistä hyökkäsi 450 jäljellä kolmannelle ja jyräsi totoon. BLUE PEARL eteni 1800 jäljellä keulaan, mutta jatkoi pian 2. sisällä, missä seurasi neljänneksi. ELZEVIER LLOYD eteni 5. sisältä kiertämättä viidenneksi. SWEET MALKIN laukkasi 1. kaarteen alussa. Jatkoi toisella ilman vetoapua ja puolimatkassa 2. ulkona, missä laukkasi 800 jäljellä ja jäi ratkaisevasti. QUEENSLAND oli ensi metreillä nopein, mutta ravasi lopulta 3. sisällä, missä laukkasi loppusuoran alussa. PINK FLOYD laukkasi viim. kaarteessa 2. ulkoa. HATAAR THE BRAVE laukkasi 1. kaarteessa. ELECTRIC EYE AM laukkasi 1. kaarteessa. KEEP CALM oli poissa. PARK'S BANDIT oli poissa.    

Väliajat: 14,0/Don Pescador 17,5 14,5 12,5

Lähtö 5 

RIGHT BROLINE lähti lujaa muttei päässyt keulaan ja pakitti johtavan kantaan, mistä se nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle ja rutisti helppoon voittoon. GOLD NARVA johti alun, mutta jatkoi 2200 jäljellä 2. ja 1900 jäljellä 3. sisällä, mistä eteni viim. takasuoralla 2.sisälle. Nousi loppuoran alussa kolmannelle ja spurttasi kakkoseksi. UMBERTO CROFT seurasi matkalla Gold Narvaa ja kiri pirteästi totoon. LINDY POPPINS hyökkäsi 1000 jäljellä 5. ulkoa kolmannelle ja jyräsi neljänneksi. GRIMINAL JACK painui 2200 jäljellä keulaan. Veti vauhdilla ja kesti seitsemänneksi. COUSIN BOWL lähti 800 jäljellä 4. ulkoa selässä neljännelle ja puristi kuudenneksi. TUT A P eteni 4. sisältä kiertämättä seitsemänneksi. PROUD LEADER ravasi toisella radalla ilman vetoapua, eikä jaksanut puristaa rahoille. HEIDI ALE oli 3. ulkoa tasainen. FADE TO JAM oli 2. ulkoa vaisu. GLOBAL LIZZIE väsyi 6. sisältä. MY DREAM ANYWAY oli poissa.          

Väliajat: 11,0/Griminal Jack 12,5 16,5 16,0

 Lähtö 6

ELLIOT BOKO ei saanut pidettyä johtopaikkaa, mutta peri sen, kun tulisesti avannut Everest De Ginai ponkaisi ensimmäisessä kaarteessa laukalle. Elliot Boko lähti tämän jälkeen vetämään hurjaa tahtia. Ruuna piti hyvin vauhtinsa ja karkasi lopussa omille teilleen. EVEREST DE GINAI räjäytti keulaan, mutta laukkasi ensimmäisessä kaarteessa. Jatkoi toisella ilman vetoapua ja tsemppasi siitä hienosti kakkoseksi. QUIET LEADER punnersi 3. sisältä totoon. SPIRIT SQUARD laukkasi lähtösuoran päässä ja jäi hännille, missä kulki asiallisesti. BENJAMIN DUO oli 4.sisltä tasainen. EXCEPTIONAL BOKO laukkasi lähdössä pitkäksi. MR HOT SHOT laukkasi viimeisellä takasuoralla 2. sisältä
THE SWEDE oli poissa. WALK A MILE oli poissa.          

Väliajat: 11,5/Elliot Boko 13,0 13,0 14,0

 

 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen