Kaustisen sunnuntairavit 30.9.2018 klo 16:00

Sunnuntaina ravataan Kaustisella tasokkaat Toto5-ravit kello 16 alkaen – ponilähtö pinkaistaan jo 15:40.

Ravien päätapaus on perinteinen lämminveritammojen Jixy-ajo, jossa voittaja kuittaa 4 000 euron ensipalkinnon. Viivalla on upea sekoitus kokeneita tammoja ja nuoria nousevia huippuja. Suosikin paineet kantaa kesällä alle kymppiä viilettänyt Uraia. Henri Bollströmin ajokkia haastavat ikäluokkalähdöissä menestystä niittänyt, voitto alla Nikulaan saapuva Juliet Ale sekä kisaan ennakkoluulottomasti mukaan lähtevä Riina Rekilän kolmevuotistähti Viking Grace.

Lämminveristen 3100 metrin voltin voitosta käydään kiivas kamppailu. Pitkältä pakilta lähtevät takaa-ajoon voimanpesät Listas Rafiki ja The Swede. Edempää pyrkivät pakoon vahvavireinen Surprise Leader, viimeksi laukan jälkeen kanuunajuoksun tehnyt Zirkon Hoss ja voittoputkessa kisaava Kunnaan Einar.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa kotiradan konkariori Metkutus haastaa otteluun voitosta harvakseltaan mutta oivalla menestyksellä kilpailevan Lumi-Hessun, kuninkuuskisakävijä A.T. Velin ja nousuvireisen Jonnin Joutavan.

Toto5-peli alkaa kiharaisella ja mielenkiintoisella täydellä voltilla, missä kohtaavat Trouble Leader, Just a Flirt ja Tesslove sekä entisen kotimaansa Ruotsin voitolla hyvästellyt ja nyt Suomessa avaava Piraya Roc.

Monipuolisen ravitapahtuman tarjontaa täydentää tasainen 16 ratsukon Arctic Monté Cup-lähtö.

Sunnuntaina ratkeaa myös ravinaisten Toto5-ohjastajaottelu. Seinäjoen osalähtöjen jälkeen kärjessä on Jukka Torvinen. Hänen pisteet ovat 37. Tilanne on tiukka, kun toisena on Niko Jokela 33 pisteellä. 24 pistettä kerännyt Jonny Länsimäki on kolmantena. Kilpailun voittajaohjastaja saa hiittikärryt, kakkonen Hevarin lahjakortin ja kolmonen Valjasliike Saarisen lahjakortin.

Radan tapahtumia voitte seurata viihtyisästi ravintola Setolokasta.Tiedustele omaa paikkaasi jo ennakkoon numeroista: 020 7571 717 tai 0400-365 395. Ilman varaustakin olette lämpimästi tervetulleita!

Tervetuloa Kaustiselle!

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen