Tästä ei lounasravit parane

Kalervo Kujala tuo Kaustisen lounasraveihin tuulennopean Quick Petrolin, joka voi järjestää juoksun onnistuessa yllätyksen. Arkistokuvassa Quick Petrol ja Antti Teivainen Powerparkin Juhannusraveissa. Kuva Hippoksen kuvapankki.

Kaustisen lounasravit ovat tunnetusti parasta A-ryhmää, eikä tuleva keskiviikko tee tästä poikkeusta.

Niko Jokela on paljon vartijana päivän T4-pelissä. Seinäjokinen ajaa kahta suurta suosikkia Twinquitia ja Bunker Shottia, joista viimeksi mainittu lienee päivän pelatuin T4-hevonen,

Se haki Oulussa toisessa kaarteessa johtopaikan ja kamppaili siitä 13,8-vauhtisella päätöskierroksella toiseksi. Teivossa Bunker Shot juuttui alussa neljännelle radalle ja pakitti hännille, mistä se tykitti viimeiset 700 metriä 12,0-kyytiä.

Niko Jokela odottaa kärkisijaa.

-Bunker Shot ei voinut Oulussa paremmalleen mitään, mutta rehdin ja hyvän juoksun ja meni 14-ajan. Jos Bunker Shot pääsee ravilla matkaan, sen pitäisi olla tässä lähellä voittoa.

Kalervo Kujala tuo lähtöön tuulennopean Quick Petrolin. Se on ollut viime starteissaan juoksunkulun suhteen epäonninen, mutta voi järjestää onnistuessaan yllätyksen.

-Kävin perjantaina Seinäjoen radalla ajamassa, ja Quick Petrol tuntui tosi hyvältä. Se lähtee kovaa ja Tuomas Pakkanen pääsee valitsemaan, ajaako hän keulassa tai sen takana. Bunker Shot on kova vastustaja, mutta kyllä minä omaani kärkikamppailuun odotan, Kalervo Kujala vihjaa.

Kylmäveristen puolella Sillankorvan Uljas hakee paluuta voittokantaan. Villiarin poika joutui jäämään Oulun startistaan pois, mutta Reino Salmelan mukaan kaikki on taas hyvin.

-Sillankorvan Uljas loukkasi vähän toista takajalkaansa, ja siinä oli lämpöä muutamana päivänä. Jätin ruunan sen takia pois. Kaikki pitäisi olla taas hyvin. Kävin keskiviikkona radalla, ja hevonen oli pirteän oloinen. Vastus on kova, mutta kyllä minullakin on hevonen kunnossa.

Vihjeitä ja kommentteja
KM

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen