Kaustisen kaksipäiväiset ravit 5.-6.7.2019

Kaustisen kaksipäiväiset ovat täällä! Täysipainoinen huipputapahtuma tarjoaa maan parasta raviurheilua, kesäistä tunnelmaa ja kihelmöivää jännitystä – jokaiselle jotakin ja kaikille ravijännäreille kaikkea!

Ravijuhla alkaa perjantaina kello 18. Avausillan päälähtöjä ovat upeat suurkisat Pikkupelimanni-finaali ja Isla-ajo.

Perinteisen 4-vuotiaiden suomenhevosten suurkatselmuksen Pikkupelimanni-ajon 10 000 euron ensipalkintoa ovat jahtaamassa varsasensaatio, yhdeksän kertaa putkeen voittanut Parvelan Retu ja sen kovat ikätoverit. Nyt on jopa Suomen ennätys vaarassa!

Isla-ajossa iskevät yhteen mahtavat 5-vuotiaat Markku Niemisen tykkitammojen Willow Priden ja Callela Lisbethin, kotiradan tähden Rose's Taran ja Isto Kuisman nousevan nimen Exploding Bellen sekä pakilta takaa-ajoon ampaisevien Killerin Eliitti-kakkosen President Lindyn, kovan ruotsalaisen Hesiodin ja SE-ruuna Twist of Faten johdolla. Panoksena on 15 000 euron ykköspalkinto!

Totina-ajossa taistelevat 5- ja 6-vuotiaat tammat. Suosikkina starttaa Villinmiehen Tammakisan sankaritar Huima-Lento.

Lauantaina ladataan kaasu pohjaan kello 14 – ponilähdöt Pikkuviulisti ja Pikkunäppäri käydään jo 13:00 ja 13:15.

Lämminverihuiput kohtaavat perinteisessä Speedex & Nykänen Festivaali-ajossa. Luvassa on hurja kaksintaisto Chief Orlando vs. Next Direction.

Molemmat ovat nousseet kansainväliselle huipputasolle. Chief Orlando on sijoittunut tänä vuonna Sweden Cupissa kakkoseksi ja sekä Finlandia-ajossa että Seinäjoki Racessa kolmanneksi. Next Direction oli puolestaan Finlandiassa toinen, raivasi tiensä Elitloppet-finaaliin ja saalisti Kymi GP:ssä kunniakkaan kakkossijan.

Loistavan Ravilauantain tähtisikermää täydentävät upeaa voittoputkea rakenteleva Humiseva, Suomen Cupin voittaja Raggari, voittokoneet Koveri ja Vilivillis, Suomessa avaavat Batman Godiva ja Earn n'Burn, voimamiehet Obrigado ja Jugador, kiritykit Pascha Tilly, Conny Sisu, Gute Band ja Staro Moschino, kotiradan työmies Metkutus sekä kohti suomenhevoshuippua kohoavat Larvan Hurmos, Tuurin Toivo, Joriini ja Iikori.

Vehreään Nikulan ravikeskukseen kannattaa suunnata koko perheen voimin. Lapsia viihdyttävät monipuoliset ja tilavat leikkialueet niin ulkona kuin sisätiloissa.

VIP-lippuja on myynnissä hintaan 35 euroa. Tilavassa VIP-teltassa seuraat kilvanajot aitiopaikoilta ja nautit keittiön maukkaista antimista. VIP-lippuja ja vapaita paikkoja ravintola Setolokkaan voitte tiedustella numeroista 020-7571 717 ja 0400-365 395.

Tervetuloa Kaustiselle!

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen