Ravit perjantaina 23.8.2019 klo 18

Kaustisen kesäloma päättyy ja syyskausi alkaa perjantaina. Ponilähtö lasketaan liikkeelle kello 17:40, ja isommat hevosvoimat valtaavat kaviouran 18:10.

Raveissa käydään jännittävän Kaustinen vs. Seinäjoki -ohjastajaottelun loppunäytös. Ottelu koostuu neljästä kilpailupäivästä ja kahdeksasta osalähdöstä. Osalähdöissä jaetaan pisteitä skaalalla 20-15-11-9-8-7-6-5 pistettä.

Kaustisen joukkueeseen kuuluvat Panu Ahonen, Victor Björkroth, Juha-Matti Paavola, Ville Pohjola, Veli-Erkki Paavola ja Veera Vekola. Seinäjoen joukkueeseen puolestaan Hannu Hietanen, Antti Ala-Rantala, Minttu Mäkinen, Juha Länsimäki, Niko Jokela ja Mikko Niemistö.

Ohjastajaottelun lomassa kuskeille tehdään yhteistyökumppani Kuortaneen Urheiluopiston avustamana kuntokartoitusta ja kunnonhuolto-ohjelmaa.

Ohjastajaottelun alkupuolisko sujui Seinäjoen kuskien tahdissa. Kisaa johtaa Hannu Hietanen pisteillä 54. Toisena on 49 pistettä kerännyt Juha Länsimäki ja kolmantena 34:lla pisteellä Antti Ala-Rantala.

Perjantain lounasraveissa ajetaan kaksi osalähtöä. Ratkaisevat osalähdöt lasketaan illalla Kaustisella.

Lounasravien osalähdöissä on avainroolissa Seinäjoen joukkueen Mikko Niemistö. Myös Kaustisen ensimmäiseen osalähtöön on hänellä on vahva voittajakandidaatti, Larry Bell. Sen haastavat kotiradan kuskien Ville Pohjolan ja Panu Ahosen kipparoimat Fastoche Thieben ja M.T.Kopitar.

Viimeisessä osalähdössäkin odotetaan Seinäjoen joukkueelta vahvaa panosta, kun porukan ”ankkurin” Hannu Hietasen käsissä on suuri ennakkosuosikki Ihalempi.

Tule kannustamaan suosikkijoukkueesi ja -kuskisi voittoon!

Iltaa värittää myös lämminveristen Nordic Cupin osalähtö (5/7). Kilpasarjan johtonimi I Feel On Fire huilaa illan mittelön, ja pistetaulukossa seuraavina tulevat Barbossa Beyonce, Zulamit, Emmanuel de Gigue, River's Lastchance ja Seinäjoen osalähdön vakuuttava voittaja Blue Cates koettavat kiriä tilannetta.

Maukas perjantai-illallinen on katettuna ravintola Setolokkaan. Pöytäpaikkoja voitte tiedustella numeroista 020-7571 717 ja 0400-365 395. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Tervetuloa Kaustiselle!

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen