Perjantai-illan ravit 29.11.2019

Perjantaina ravataan Kaustisella pikkujouluisissa tunnelmissa kello 18 alkaen. Nähtävää ja koettavaa riittää radalla ja sen ulkopuolella.

Ravintola Setolokassa vietetään pizzaperjantaita. Buffet-pöydässä on tarjolla herkullisia vaihtoehtoja jokaiselle makumieltymykselle. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo etukäteen numeroista 020-7571 717 tai 0400-365 395. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Perjantaina vietetään myös Hevarin laajennuksen avajaisia ja ravataan Hevarin nimikkolähtö. Hevari tarjoaa avajaisillan kunniaksi ravivieraille kakkukahvit tallikahviossa. Myymälässä on tarjolla Black Friday -tarjouksia.

Kaviouran puolella illan sykähdyttävin tapaus on Kaustisen työmiehen Metkutuksen hyvästit kotiradalleen. Edessä on 15-vuotiaan Metkutuksen mahtavan uran 340. kisa ja 50. startti Kaustisella. Tule kannustamaan sympaattista viisinkertaista kuninkuuskisakävijää uransa viimeisessä Nikulan-kilpailussaan ja toivottamaan oriille mukavia, runsaan kuukauden kuluttua koittavia eläkepäiviä!

Lämminveristen ykkössarjassa debytoi Suomessa ja Antti Ala-Rantalan treenistä huippumielenkiintoinen Invincible H.C., joka on ravannut lähes puolissa uransa kisoissaan kahden parhaan joukkoon.

Perjantain Toto4-lähtöjä ryydittää Kaustisen ja Lakeuden Ravinaisten järjestämä ohjastajaottelu. Perinteinen kisa alkaa Kaustisella neljällä osalähdöllä. Loput osalähdöt käydään 8. joulukuuta Seinäjoella. Toto4-kohteiden kuudelle parhaalle kuskille jaetaan pisteitä skaalalla: 13-10-8-6-4-3.

Ja ravien jälkeen noin kello 21:30 raivataan ravintolassa pöydät tieltä pois ja laitetaan jatkopirskeet pystyyn! Tahdit takaa mainio EkaKierros. Jatkoihin on Black Fridayn kunniaksi vapaa sisäänpääsy – tule ja tuo kaverisikin mukanasi!

Tervetuloa Kaustiselle!

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen