Ohjeita poikkeusajan raveihin

Yleiset toimintaohjeet

Alueelle saapuvien määrää on rajattu ja sitä tarkkaillaan lipunmyynnin toimesta. Varikkoalueelle pääsee rajattu määrä hevosten taustahenkilöitä. Varikkoalueen henkilömäärä on osallistujamäärästä riippuvainen, mutta ei ylitä missään tilanteessa 450 henkilöä. Yleisöalue on täysin eristetty varikkoalueesta ja kokonaishenkilömäärä yleisöalueella ei ylitä 500 henkilöä.

Varikkoalueelle pääsevät vain: ohjastajat, valmentajat, hoitajat, autonkuljettajat, toimihenkilöt. Vain toiminnan kannalta välttämättömien henkilöiden läsnäolo sallitaan. Varikko-alueella noudatetaan kaikessa toiminnassa turvavälejä ja liitteenä olevia tarkempia ohjeistuksia.

Yleisöalueelle päästetään sisään enintään 450 katsojaa saapumisjärjestyksessä. Kaikki alueelle saapuvat lasketaan lipunmyynnin toimesta ja saapumista valvotaan järjestyksenvalvojien ja lipunmyyjien toimesta. Kulku yleisöalueen ja varikkoalueen välillä on kielletty ja varikkoalueen rajaava portti on suljettu ja valvottu. Järjestyksenvalvojat tarkkailevat yleisön liikkeitä ja ohjeistavat tarvittaessa riittävän väljyyden ja etäisyyksien takaamiseksi

Alueella noudatetaan hygieniaohjeistuksia ja suosituksia. Alueella on tarjolla riittävästi käsidesiä ja WC-tilojen siivousta ja desinfiointia tehostetaan tapahtuman aikana. Ohjetta yleisölle ja toimihenkilöille ja osallistujille päivitetään tarpeen mukaan voimassa olevien viranomaismääräysten mukaisesti.

 

Toimintaohjeet varikkoalue

- Raveihin varikkoalueelle pääsevät: ohjastajat, valmentajat, hoitajat, autonkuljettajat, toimihenkilöt.

- Valvonta ja opastus omille valjastuspaikoille tapahtuu saavuttaessa talliportilla.

- Sisäänkirjoitukseen mennään yksi kerrallaan ja turvaetäisyyksiä noudattaen. WC-tilat ja ohjastajien pukuhuoneet löytyvät tallialueen huoltorakennuksesta.

-Ohjastajia suositellaan vaihtamaan ajovarusteet ulkona

-Tallikahvio on avoinna, mutta asiakaspaikkoja on rajattu ohjeistusten mukaisesti. Tallikahvion terassi ja ulkogrilli on avoinna.

- Järjestyksenvalvojat tarkkailevat ja ohjeistavat tarpeen vaatiessa varikkoalueella olevia.

- Mahdollisten tautitapausten ilmentyessä, varikolla oleviin otetaan tarvittaessa yhteyttä Heppa-järjestelmän tietojen avulla.

Tiedoksi yleisöön saapuville

-Yleisön edustajille pätee samat ohjeistukset kuin ravien toimihenkilöille – jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi et ole tervetullut tapahtumaan. Suosittelemme myös riskiryhmään kuuluvia seuraamaan ravit etänä muiden lähetyskanavien kautta

-Yleisö lasketaan lipunmyyjien toimesta. Pääsisäänkäynnistä ja autokatsomon portista voidaan päästää sisälle enintään yhteensä 450 yleisön edustajaa.

- Alue ja käytössä olevat tilat ovat laajat, joten raveja on mahdollista seurata turvallisin etäisyyksin, huomioi tämä alueelle liikkuessasi.

-Alueelle on sijoitettu väljästi pöytiä ja tuoleja, mutta voit ottaa myös oman penkkisi tai retkituolisi mukaan

-Alueella on avoinna terassin myyntipiste, makkaragrilli ja grilli myyntipiste. Ravintola Setolokka ei ole avoinna 10.6 raveissa

- Pääkatsomossa WC-tilat ja totomyyntipiste

-Yleisöalueelta tallialueelle tai päinvastoin ei ole kulkua tapahtuman aikana, portit alueiden välillä on suljettu ja sallitaan vain toimihenkilöliikenne

-Pyydämme kunnioittamaan yleisölle annettuja ohjeistuksia oman ja toimihenkilöidemme turvallisuuden takaamiseksi

- Mahdollisten tautitapausten myöhempää jäljittämistä varten on yleisölle pääsisäänkäynnin yhteydessä lista, johon voi halutessaan käydä jättämässä yhteystietonsa.

OHJEET MEDIALLE

-Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon, kilpailusihteeri Helena Balac, helena.balackaustisenravit.fi

  - Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista.

Tervetuloa raveihin Kaustiselle

 

Yhteistyössä

  • Peltoniemi Ja Pojat
  • Speedex
  • Peltisepänliike Nykanen
  • Kaustisen Elementtivalmiste
  • Ravintola Pelimanni
  • Hankkija
  • K-Rauta Kaustinen