Raviradantie 36 | 69600 Kaustinen

SPEEDEX-NYKÄNEN FESTIVAALI-AJO, SALAMAKYPÄRÄT JA NUORTEN SARJA. PIKKUVIULISTI JA PIKKUNÄPPÄRI

Tulevia tapahtumia

Lauantaina 9.7 klo 13

Tule mukaan viettämään kesäistä lauantai-päivää perheen tai kaveriporukan kanssa. Uutuutena meillä on Ravintola Setolokan buffet-ravintolan ja grillikahvion lisäksi tarjolla Kolomen Kokin Katupaja hampurilaisineen, aasialaista ruokaa tarjoava teltta, LakuPaula sekä Liisankankaan jäätelö.

Terassialuetta on laajennettu ja se on siirretty Kokkolan puoleiseen päähän.

PÄÄSYLIPUT

Pääsyliput portilta 10 €, alle 16 vuotiaat ilmaiseksi. Autokatsomopaikka 2 €. VIP-liput 50 €.

VIP

VIP-ruokailu non-stoppina katsomon Ravintola Setolokassa ravien ajan.

Yhteistyökumppaneille on varattu myös viheralueelle pieni teltta ja ulkoalue, joissa on mukava viettää aikaa ja nauttia pientä purtavaa jutustellen uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Teltalla on ravi-isäntä joka pitää yhtistyökumppaneista huolta.

LAPSET

Lapsille on alueella maksuton keppihevosrata. Raveihin saa ottaa oman keppihevosen mukaan. Lastenalueelta löytyy myös keinut, liukumäet ja hiekkalaatikot. Myös pöytäryhmiä lähettyvillä piknikiä varten. Lauantaina juostaan myös kaksi ponilähtöä ennen raveja, Pikkuviulisti 2022 ja Pikkunäppäri 2022.

RUOKAILU

Raviyleisöä palvelevat katsomon kahvio ja terassi sekä Ravintola Setolokka, pöytävaraukset 020 7571 717.

Tallialueella tallikahvio ja makkaragrilli.

Ravintola Setolokassa tarjolla buffét-ruokailu.

Radan alueelta löytyy myös makkaraa, grilliherkkuja, hampurilaisia, aasialaista ruokaa, suolaisia ja makeita lättyjä sekä jäätelöä ja paljon muuta maistuvaa ruokaa ja juotavaa.