Hevosen omistaminen

ELÄMYKSIÄ TARJOLLA HEVOSENOMISTAJANA!

Hevosen omistaminen on tänä päivänä tehty yksinkertaiseksi ja kaikkien saavutettavaksi - kiitos hevoskimppojen.

KIMPPAOMISTAMINEN tarkoittaa sitä, että tietty määrä ihmisiä (esim 4-800 henkeä) ostaa yhdessä hevosen, joka viedään ammattilaishenkilölle hoitoon ja valmennukseen. Kimppa valitsee yhden henkilön edustajakseen, joka hoitaa mm. raha-asiat ja tiedotuksen valmentajan ja omistajien välillä (kimpan vetäjä). Isommalla kimpalla tulee olla "emännistö/isännistö", jolla on päätäntävalta kaikkiin hevosta ja kimppaa koskeviin asioihin.

Mitä suurempi hevoskimppa on kyseessä, sitä pienemmät jokaisen osakkaan kustannukset ovat.(hevosen hankintahinta ja kuukausimaksut). Siksi myös hyvin pienellä panoksella voi omistaa hevosen.

Kimppaomistajuuden etuja on myös, että se mahdollistaa usein kalliimmankin hevosen hankinnan. Elämykset eivät jakaudu osuuksien määrän tai suuruuden mukaan, vaan ne ovat joka tapauksessa huikeat. Jaettu ilo on moninkertainen ilo, kun puolestaan pettymykset jaettaessa lievittyvät.

Tälle sivulle kootaan alueemme hevoskimppojen yhteytietoja , joissa on tarjolla myytäviä osuuksia.

 

***************************************************************************************

Kaustisen raviradan omistajavastaavana toimii kilpailusihteeri Helena Balac puh: 0400-365 395. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Hän vastaa mielellään kaikkiin hevosenomistamiseen liittyviin kysymyksiin.