Raviradantie 36 | 69600 Kaustinen

Ponikuninkuusravit 2022

Tulevia tapahtumia

Ponikuninkuusravit järjestetään Kaustisella 27.-28.8.2022 – Tervetuloa mukaan!

Nuorisoraviurheilun merkittävin tapahtuma ravataan tänä vuonna Kaustisella Nikulan raviradalla. Vuodesta 2005 asti ravatut ja vuosittain eri radoilla järjestettävät Ponikuninkuusravit keräävät yhteen viikonloppuun suomalaisen poniraviurheilun huippukastin. Luvassa on jännittäviä lähtöjä, mukavaa oheisohjelmaa ja viikonlopun päätteeksi kruunataan uudet poniravikuninkaalliset!

Ponikuninkuusravien suojelijoina toimivat Elinkeinoministeri Mika Lintilä ja Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Kari Eriksson.

Ponikuninkuusravien oheisohjelmassa poneja, keppareita, pomppulinna, pomppuhevosia, leikkitraktoreita, ongintaa sekä Kaustisen 4H yhdistyksen lasten leikkejä, kasvomaalausta ja tehtäväpisteitä sekä saippuakuplabaari.

LakuPaulan lakut, hattarat, popcornit ym. herkut löytyvät piha-alueelta sekä Liisankankaan Jäätelokioski. Tallikahvio ja makkaragrilli palvelee tallialueella ja katsomon puolella grilli sekä Ravintola Setolokka.

Pääsyliput ovat 5 €/päivä ja alle 16 v ilmaiseksi.

Ravit starttaavat molempina päivinä klo 13:00. Lauantaina ravien jälkeen on hieno mahdollisuus osallistua Veera Vekolan pitämään monteklinikkaan. Monteklinikka on la klo 15 ja 16.45 sekä su klo 15, paikat on varattu loppuun mutta tilaa kuuntelijoille löytyy paljon, tervetuloa oppimaan uutta:)

Ponikuninkuusraveja voi seurata sunnuntaina suorana lähetyksenä MT26 kanavalta, joka näkyy lähes kaikissa suomalaisissa antennitalouksissa. Ennen sunnuntain suoraalähetystä näytetään lauantain tapahtumat myös kotisohville.

Ponien majoituksiin liittyvissä kysymyksissä yhteyshenkilönä toimii Tarja Laurila (045 136 5900). Ihmiset voivat majoittua esimerkiksi Hotelli Kaustiseen, Tastulan lomakylään, Salokylän koululle tai Motelli Marjaanaan.

Lue lisää poniraviurheilusta, aiemmista ponikuninkaallisista ja kilpailun säännöistä Suomen Hippoksen verkkosivuilta.

Ponikuninkuusravit löytyvät myös sosiaalisesta mediasta nimimerkillä @ponikunkkarit.

Majoitusvaihtoehtoja:

airbnb.com/h/amalian-helmi-valoisa-tilava-saunalllinen-huoneisto

airbnb.com/h/yksityinen-huone-maaseudun-rauhassa-kaustusella

airbnb.com/h/yksityinen-huone-maaseudun-rauhassa-kaustisella

Sivua päivitetään jatkuvasti tietojen tarkentuessa.