Raviradantie 36 | 69600 Kaustinen

Kilpailijoille

Tulevia tapahtumia

Saavuthan hyvissä ajoin kilpailupaikalle. Sisäänkirjoitus tulee tehdä viimeistään tuntia ennen hevosen lähtöä. Hevosen tulee olla kilpailualueella viimeistään ennen hevosen omaa lähtöä edeltävän lähdön esittelyä. Tämä on huomioitava etenkin silloin, kun hevonen saapuu kilpailupaikalle lähitalleilta. Muistathan myös ilmoittaa ajoissa hevosen kengitys- ja kärrytiedot sisäänkirjoitukseen mikäli et ole päivittänyt niitä järjestelmän kautta.

Katoslistat ovat nähtävissä talliportilla, sisäänkirjoituksessa ja katosten päädyissä. Toteutamme mahdollisuuksien mukaan katostoiveet, mutta esim. karsinallisia katoksia on rajallinen määrä ja osa on myytyjä katoksia, joten tällöin omistajalla on etuoikeus katoksen käyttöön.

Mikäli katos on jaettu, yritä suoriutua mahdollisimman nopeasti startin jälkeen siitä pois, jotta seuraava pääsee keskittymään hevosensa valmistamiseen kilpailuun. Katos/karsina tulee aina siivota oman käytön jälkeen!

Voilokki (hevosen kilpailunumero) tulee noutaa sisäänkirjoituksesta ja palauttaa pestynä kilpailusuorituksen jälkeen. Kadonneesta tai rikkoutuneesta voilokista peritään 100 €.

Tallikahviossa sijaitsee sisäänkirjoitus, kahvio, pukuhuoneet ja wc:t. Siellä sijaitsee myös ohjastajien taukohuone.

Ohjastajien alkotesti tulee suorittaa sisäänkirjoituksessa ennen ensimmäistä radalle menoa.

Kengitysseppä löytyy kengityspajasta, joka sijaitsee tallikahviosta katsomolle päin mentäessä, radan ensimmäisessä kaarteessa.

Pesupaikalla on neljä pesupistettä hevosille. Lämpimän veden riittävyyden vuoksi varusteet tulee pestä ulkohanoissa (tallikahvion ulkopuolella).

Ambulanssi päivystää katsomon tallialueen puoleisella nurkalla.

Eläinlääkäri löytyy radan varrelta, rataporttien tuntumasta.

Varikkoalueen valvojat auttavat ja neuvovat kilpailijoita valvontatyön ohella. Heidät tavoittaa varmimmin rataporttien läheisyydestä.

Poisjäännit tulee ilmoittaa viipymättä raviradan toimistoon puh: 020-757 1717 tai arkisin klo 8-16 myös numeroon 040-581 2942 tai poistaa hevonen OmaTallin kautta.

Hevosten hyvinvointitarkastukset: Joka raveissa tarkistetaan 5 arvottua hevosta hyvässä yhteistyössä hevosen taustajoukkojen kanssa. Asiasta ilmoitetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Näytteenotto tapahtuu näytteenottotilassa, joka sijaitsee pesupaikan takana. Mikäli hevonen ei virtsaa tunnin sisällä, otetaan siltä ainoastaan verikoe.

Autolähtöharjoitus järjestetään automaattisesti ryhmälähdöissä, joissa sarjamääritys on alle 2000 € voittaneille. Muissa sarjoissa tulee harjoitus tilata hyvissä ajoin sisäänkirjoituksesta tai varikkoalueen valvojalta.

Vahinkotapauksissa tulee ottaa yhteys varikkoalueen valvojaan tai eläinlääkäriin.