Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Moukarikarnevaalit 2022

Perinteiset Kaustisen Moukarikarnevaalit 2022 järjestetään kesä-heinäkuun vaihteessa Nikulan raviradan moukaripaikoilla jo 23:nnen kerran.

Pikkupelimanni ja Isla-ajo

Kaustisen perinteikäs festivaali-viikonloppu alkaa perjantaina 8.7 klo 18. Tule mukaan viettämään kesäistä perjantai-iltaa perheen tai kaveriporukan kanssa. Uutuutena meillä on Ravintola Setolokan buffet-ravintolan ja grillikahvion lisäksi tarjolla Kolomen Kokin Katupaja hampurilaisineen, aasialaista ruokaa tarjoava teltta, LakuPaula sekä Liisankankaan jäätelö. Terassialuetta on laajennettu ja se on siirretty Kokkolan puoleiseen päähän. Lapsille kepparirata ja poniratsastusta.

Speedex-Nykänen Festivaali-ajo

Tule mukaan viettämään kesäistä lauantai-päivää perheen tai kaveriporukan kanssa. Uutuutena meillä on Ravintola Setolokan buffet-ravintolan ja grillikahvion lisäksi tarjolla Kolomen Kokin Katupaja hampurilaisineen, aasialaista ruokaa tarjoava teltta, LakuPaula sekä Liisankankaan jäätelö. Terassialuetta on laajennettu ja se on siirretty Kokkolan puoleiseen päähän. Ponilähdöt ennen raveja. Lapsille kepparirata.

Perjantai-ravit karaokella

Perjantaina ravataan myös vanhojen oppilaiden lähtö, johon saa osallistua Kaustisen ravikoulun vanhat oppilaat, illan päätteeksi karaoke. Karaoke-illan aloittaa Duo Topi ja Kari, kaikki mukaan!

Raviurheilua huipulla paneelikeskustelu

Kaustisen Ravirata

Juuso Väyrysen vetämässä paneelikeskustelussa mukana Kaustiselta aikoinaan opit hakeneet Kari Lehtonen, Petri Tarrimaa, Anna-Kaisa ja Miika Tenhunen. Keskustelua valmentamisesta, kengityksestä, kasvatuksesta ym. Osallistumismaksu 10 €, kahvitarjoilu Tervetuloa!